![]() |
Pobiera z prędkością maksymalną dla łącza.
U mnie 81KB/sek. |
Cytat:
Moze Linux zadomowi sie u mnie na stale, bo Wingrozy potrzebuje tylko do uruchamiania aplikacji do telefonow komorkowych i od czasu do czasu jakiej gry. Cos te ftpy sa wolne :( A moze tak ja tylko mam? Moze ktos zaczac pobierac pliki i zobaczy jaka ma predkosc? |
A ja jak zwykle polecam live on CD : http://slax.linux-live.org/?lang=pl
Cenię go też za to, że inne dystrybucje się rozrastają do GIGAntycznych rozmiarów a SLAX ma wszystko, co mi jest potrzebne na 180 MB. No może nie wszystko Skype mi brakuje i jeszcze Gnumeric by się przydał. :idea: |
Jak mowicie Mandrake to tak tez bedzie :) A czy sa wielkie roznice miedzy v10 i v10.1?
|
Cytat:
instalowac mandrake'a i jush :) |
Mandrake 10.1
Obrazy DVD i CD ftp://ftp.ps.pl/mirrors/mandrake/off...iso/10.1/i586/ |
Workbench 3.1 - wszystko
|
A może knoppix, bardzo fajny, sam uzywam, zainstalowany na hdd.
|
Witam!
A ja wczoraj zainstalowalem Aurox'a - calowicie po polsku, prosty, banalna instalacja, pelen pakiet to 7GB (jest w czym wybierac - aplikacji jest zatrzesienie) :) Polecam :) chociaz Mandrake tez dobry i Debian rowniez. |
A może Fedora.
|
Cytat:
dokladnie mandrake jest najlepsiejszy:) ma wszystko co potrzeba by ruszyc nie trzeba nic kobinowac jest ok, pozniej mozna sie przesiasc na cos innego.... polecam mandrake - najlepszy dla poczatkujacych |
skoro dla początkującego to tylko i wyłącznie Mandrake :)
do ściągnięcia m.in. tu > http://www.mandrakelinux.pl/produkty/pobieranie.php#iso w postaci obrazów ISO gotowych do wypalenia ;) |
Jaki Linux ???
hej,
wiem, ze temat powtarza sie bardzo czesto, ale wybaczcie. Mam teraz ferie i w koncu bede mial czas zrobic porzadek w komputerze. Chce posadzic jakas winde no i linuxa, ale nie wiem jakiego. Ma to byc linux dla poczatkujacego uzytkownika w wersji pl. Kiedys mialem Mendrake. Musi obsluzyc mi sprzet z profila. Co radzicie, skad go moge zassac - jakies szybkie lacza :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:56. |