![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
A tak swoja droha to DriveImage 7.0 pojawil sie juz dosc dawno... i juz dawno byla rozmowa o nim na tym forum. Takze drugi raz nie odkryles ameryki Lemik ![]()
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 04.01.2003
![]() |
pewnie odpowiedz bedzie brzmiala tak ale wole sie upewnic:
czy po zrobieniu obrazu partycji systemowej i przywroceniu jej, wszystkie programy zainstalowane na drugiej partycji beda dzialac (office, flashget i inne programy i gry)?
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
TAK :cool:
![]()
![]() |
#4 |
Caliente
Data rejestracji: 30.09.2002
![]() ![]() ![]() |
alez ja uzywam ghosta 8 i mam 2 raptory (sata) i nigdy nie bylo zadnego klopotu, wiec zostaje z ghostem ,,
moze i sa inne lepsze ,mi wystarcza stary dobry ghost
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.02.2005
![]() |
Mam Norton Ghost 2003 i postanowiłem zrobić obraz partycji..wspaniały pomysł pomyślałem ..obraz chciałem zapisać na drugiej partycji (lub na płycie DVD), wszystko było fajnie do czasu kiedy miało się pojawić okno, które by wskazywało o postępie w kompresji obrazu, szybkości tworzenia obrazu ect..u mnie pojawiło się tylko puste okno i klepsydra , która na nic nie reagowała tak jak by się zawiesiła. Na domiar złego nie mogłem wyjść z tego nawet przy restarcie komputera ..pojawiały się polecenia dosowskie że niby za 10 sek powróci do Windowsa a powrracał w niskończoność i nic...Dysk a raczej partycja systemu który chciałem zobrazować nagle zrobiła się jakaś bootowalna o wielkości 7.8MB..i koniec pozostało mi usunięcie jej(formacik) i od nowa najśmieszniejsze jest to że nawet jak coś tam nie wyjdzie to za żadną chole.. nie można wrócić do systemu Windows.. kaplica już dwa dni na to poświęciłem,
format za formatem i nic może ghost jest walnięty proszę o pomąc wskazówki . Wszystko robiłem wg wskazówek z książki wydawnictwo Helion i nic, może chociaż jakiś pomysł na to że nawet jak nie wyjdzie to żebym nie musiał formatować znowu dysku a w jakiś sposób uruchomić Windowsa XP SP2 sorki że tak ci mieszam, ale się nie poddam..może innym programem..Pozdrawiam i z góry dziękuje. |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|