![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
A te elektroniczne - to też podzielniki na kaloryferze (tak jak te z cieczą), czy liczniki na rurze ? Rozumiem, że wtedy liczą jak się grzeje - a nie tak jak te cieczowe, gdzie czy grzejesz czy nie to i tak coś wyparowuje ![]() Cytat:
![]() Oczywiście znam takich, dla których to najważniejsze wydarzenie tygodnia .... Ale może nie ciągnijmy tego tematu (mam na myśli Radio Maryja) - chyba po prostu nie warto. Pozdrawiam ro29 |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ciekawe ze Twoja szczesliwosc objawila sie wlasnie w 14. rocznice powstania Radia Maryja ...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
( o )( o )
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 15.05.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Czołgista, dziękuję, poprawiłeś mi bardzo dzisiejszy humor, choć i tak był nienajgorszy.
![]() Bardzo mnie cieszy, że są jeszcze szczęśliwi ludzie na świecie, chwilami już w to wątpiłem. ![]() Gratuluję Ci również odwagi, bo nie każdego stać na takie publiczne wyznanie. ![]()
![]() |
![]() |
#5 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() @ ED , tym postem o gazie i rachunku , prawie mnie zabiłeś ![]() Zaksztusiłem się piwem ![]() Ale fakt jak rachunek przyjdzie będę miał zagwózdkę ![]() @pytający co biorę , Tatra Mocna ![]() W zasadzie to trochę inaczej chciałem napisać , bardziej pod tym kątem że podsumowuję w połowie drogi swoje życie i pomimo wielu błędów jakie zrobiłem bilans wychodzi na +. Chodzi mi głównie o relacje rodzinne. I nie "trafiło" mi się , tylko to wymagało wiele pracy . Wcześniej różnie bywało , czasem nawet ostro było (nawet rękoczyny z teściem). Sytuację finansową trochę za bardzo wyeksponowałem, od 15 lat w zasadzie żyjemy z dnia na dzień , raz jest lepiej a raz gorzej, średnio wychodzi wmiarę OK, ale to nie to jak ktoś ma stałe dochody, bo w moim przypadku ciężko coś zaplanować. W jeden miesiąc 10k zł , a 3 następne po 500-800 zł . Zresztą jakie to ma znaczenie ! Chciałem założyć wątek by ludzie popatrzyli na swoje życie i chcieli zobaczyć dobre strony swojego życia i kilka słów o tym napisali. Tematów o negatywnych sprawach jest przecież nadmiar. Wiem że to trudne ale warto ze wszystkich doświadczeń spróbować wyciągać pozytywne wnioski. A żeczywistość wokół siebie warto próbować zmieniać. Patrzycie czasem w gwiazdy ? Jeśli nie, to polecam. Warto w/g mnie poczytać trochę literatury popularno naukowej w temacie astronomii. Zadziwiające jak spojrzeć na ziemię z innej perspektywy, jak nasze problemy stają się śmiesznie małe. Jak problemy które wydają się ważne , trudne i nie do przejścia, wydają się pyłkiem który można zdmuchnąć , ot tak. To dla czego wielu nie dmuchnie ? Co do "apteki" to niepotrzebnie to chyba napisałem , zbyt osobiste, ale się stało. Pewnie przez to że ostatnio żyję w dużym stresie , oraz w nocy stres podlewam piwkiem. Ale fakt faktem że ostatnio za dużo negatywnych informacji z TV pobite małe dzieci (chyba co 2 dni nowe informacje), bieda, przekręty u władzy .. itp. Wkurza mnie to! W tym momencie stoję przed swoją wieklą szansą, i jest mi głupio. Bo wiem że nie wszyscy taką szansę mają . Może jestem człowiekiem wrażliwym, a może zwykłym prostakiem co znów piwa za dużo wypił ![]()
![]() |
![]() |
#6 | |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() no i po przeczytaniu Twojego posta od razu przypomniało mi się to z Misia: Dzień dobry, cześć i czołem! Pytacie skąd się wziąłem? Jestem wesoły Romek, mam na przedmieściu domek, a w domku wodę, światło, gaz... Nie bój, nie bój! Wyłączą Ci! ^_^ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Cytat:
![]() wszystko jestem wstanie wyłapać. (praca, praca, praca ...) Co do Misia to ten tekst mi zawsze się przypomina jak za gaz idzie płacić ![]() Dlatego się piwem zaksztusiłem ![]() Vizzard w podobny sposób próbował mnie wykończyć kila razy , ale mu się nie udało 8 ) @ro29 , Jest mi bardzo miło że ktoś mnie rozumie ![]() @demek Zmień astrologa ! Ten cię oszukuje ! ![]() Polecam też naukę czytania ze zrozumieniem ![]() ---- Dalej podtrzymuję że jestem szczęśliwym człowiekiem ! ![]()
Czołgi --> Strona Czołgiem! Ostatnio zmieniany przez Czołgista : 09.12.2005 o godz. 00:39 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam znajomego astrologa ktory mi powiedzial wszystko z gwiazd, ze znaku zodiaku ale jak on to okreslil "jestes jakas anomalia bo sie nic nie zgadza"
mam ten text zapisany i nosze go w portfelu... ![]()
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||||
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
Cytat:
Niestety jak ja podsumowuję swoje życie to wychodzi mi akurat na - Cóż - dużo w tym mojej winy. Ale się nie poddaję - może będzie jeszcze lepiej ? Cytat:
![]() Ale najważniejsze, że teraz jest dużo lepiej - i to też pokazuje, że jak się chce to można dojść do zgody i porozumienia. Cytat:
Cytat:
Mogę dać taki przykład - mój Wuja, już po siedemdziesiątce - schorowany (naprawdę) człowiek. Tylko, że on się nie poddaje - i nie jeden lekarz do których regularnie chodzi daje go innym - młodszym za przykład - którzy tylko często przyjdą i narzekają. Nie można się poddawać - trzeba patrzeć w przyszłość - z nadzieją. Cytat:
![]() Chyba jednak jesteś wrażliwym człowiekiem. Ja też takim jestem - i jak już napisałem nie raz - czasem też nie potrafię być obojętny, jak mogę coś komuś pomóc, zrobić, naprawić. Przecież nie żyjemy na pustyni, żyjemy wśród ludzi i nie może się liczyć tylko ja, żona, dzieci i ...nic poza tym. Oczywiście rodzina jest ważna - ale trzeba też spojrzeć szerszym horyzontem na innych wokół nas. Pozdrowienia ro29 |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Cytat:
![]() Jak narazie nie robilem sobie takiego podsumowania, bo wydaje mi sie, ze jestem zbyt mlody na to ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Always newbie
Data rejestracji: 14.11.2003
![]() ![]() ![]() ![]() |
Nie wiem dlaczego, a może i wiem dlaczego, przypomniała mi się maksyma dla zabieganych ludzi, którzy zakręcili się w kieracie codzienności.
Żyj każdego dnia, jakby to był Twój ostatni dzień. Któryś z nich będzie...
![]() |
|
|