Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Jutro w Lidlu/Aldim/Biedronce... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/jutro-lidlu-aldim-biedronce-72478/)

loki7777 19.12.2008 09:18

Fajna do ladowania 9V;) Szkoda ze nie ma adapterow AA->9V tak jak jest z R20

Diabolique 21.12.2008 02:35

wykukalem w papierowej ofercie lilda, ze od jutra ma byc grill elektryczny. niestety, wersja papierowa nie byla moja, ja swojej nie posiadam, na stronie lidla nie ma pelnej oferty na przyszly tydzien:( badz ja nie umie szukać :)
teraz pytanie, czy ten ich grill jest cos wart, prócz ceny jaka wołaja. tzn zeby mi sie nie rozpadl po pierwszym uzyciu. ma ktos cos takiego?

romanesco 22.12.2008 09:05

Własnie wróciłem z LIDL'a. Kupiłem Universal Remote Control :) Byłem na pół godziny przed otwarciem, ale ludzi dużo nie było, może z 10 osób stało w kolejce. Pilotów było sporo. Do wyboru dwa kolory: srebrny i czarny. Wybrałem czarny. Srebrny może i ładniejszy ale mam oryginalnego pilota srebrnego od telewizora i po kilku latach używania, w niektórych miejscach srebrna farba uległa wytarciu i nieładnie to wygląda. Czarny będzie lepszy, bo tu nic do wytarcia nie ma. Po powrocie do domu czeka mnie programowanie. Zobaczymy jak działa.

EDIT: Wyobraźcie sobie, że uchowały się jeszcze 2 szt. stacji pogody, która pojawiła się w ofercie, bodajże tydzień temu.
Właśnie sprawdziłem: to było nawet 2 tyg. temu, bo 08.12.br. Niesamowite...

Prezesik 22.12.2008 09:24

Cytat:

Napisany przez romanesco (Post 988731)
EDIT: Wyobraźcie sobie, że uchowały się jeszcze 2 szt. stacji pogody, która pojawiła się w ofercie, bodajże tydzień temu.

To niewiarygodne! :O

Ja sobie tego wyobrazić nie mogę. :nieee:

andrzejj9 22.12.2008 16:31

Cytat:

Napisany przez romanesco (Post 988731)
Własnie wróciłem z LIDL'a. Kupiłem Universal Remote Control :) Byłem na pół godziny przed otwarciem, ale ludzi dużo nie było, może z 10 osób stało w kolejce. Pilotów było sporo. Do wyboru dwa kolory: srebrny i czarny. Wybrałem czarny. Srebrny może i ładniejszy ale mam oryginalnego pilota srebrnego od telewizora i po kilku latach używania, w niektórych miejscach srebrna farba uległa wytarciu i nieładnie to wygląda. Czarny będzie lepszy, bo tu nic do wytarcia nie ma. Po powrocie do domu czeka mnie programowanie. Zobaczymy jak działa.

Właśnie sprawdziłem: to było nawet 2 tyg. temu, bo 08.12.br. Niesamowite...

Której stacji? Tej za ~60 zł. czy za 200? Bo jak tej tańszej to może miałbym małą prośbę ;)

ed hunter 22.12.2008 19:53

Nigdy bym na to nie wpadł, że można się tak poświęcić dla Lidla i stać na pół godziny przed otwarciem przed drzwiami - w zimnie, deszczu i wietrz... :>

Prezesik 22.12.2008 20:29

Naoglądali się amerykańskich filmów z wyprzedażą sukien ślubnych. :haha:

melag 22.12.2008 20:39

Stację pogodową (59zł) kupiłem w dzień rozpoczęcia promocji ok godz.14.
Na stanie było jeszcze kilkanaście sztuk, więc nie widzę potrzeby wystawania pod dyskontem :szczerb:
Intrygują mnie akumulatorki z Aldiego (od jutra w promocji), ale nie zamierzam stać pod sklepem, pojadę popołudniu :taktak:

romanesco 23.12.2008 07:34

Cytat:

Napisany przez andrzejj9 (Post 988856)
Której stacji? Tej za ~60 zł. czy za 200? Bo jak tej tańszej to może miałbym małą prośbę ;)

No, niestety, właśnie tej droższej.

Cytat:

Napisany przez ed hunter (Post 988883)
Nigdy bym na to nie wpadł, że można się tak poświęcić dla Lidla i stać na pół godziny przed otwarciem przed drzwiami - w zimnie, deszczu i wietrz... :>

I kto to mówi... ;) A poza tym przed wejściem był daszek, więc było gdzie się schować.

Cytat:

Napisany przez melag (Post 988894)
Stację pogodową (59zł) kupiłem w dzień rozpoczęcia promocji ok godz.14.
Na stanie było jeszcze kilkanaście sztuk, więc nie widzę potrzeby wystawania pod dyskontem :szczerb:
Intrygują mnie akumulatorki z Aldiego (od jutra w promocji), ale nie zamierzam stać pod sklepem, pojadę popołudniu :taktak:

A to zależy. Jak ja swoją kupowałem w ALDI'm, to szła jak przysłowiowe "ciepłe bułeczki". Te akumulatorki, owszem ciekawe. Może też się wybiorę. Tylko czy po południu, jeszcze będzie po co jechać :hmm:

melag 23.12.2008 20:32

Cytat:

Napisany przez romanesco (Post 988966)
Może też się wybiorę. Tylko czy po południu, jeszcze będzie po co jechać :hmm:

Gdzieś koło godziny 13 było jeszcze sporo tych aku.
Zowią się Top Craft, cena 10,99 za 4szt, pojemność 2300mAh, producent Medion - Germany :wow:

nimal 23.12.2008 20:42

Medion, Tevion, Craft i pewnie pare innych to niemiecka marka... i tylko marka
wszystkie produkty to taniutka chinszczyzna
inna sprawa, ze raczej dosc dobra, na pewno b dobry stosunek jakosc/cena

w kazdym razie made in germany to co najwyzej mogla byc naklejka, choc i w to watpie
nie zmienia to jednak faktu, ze sam pare zabawek od nich mialem i generalnie polecam

melag 23.12.2008 20:48

Pewnie tak, ale jaka radocha, że nie ma napisu "Made in China" :D

nimal 23.12.2008 20:53

prawda
i update - chyba Crane a nie Craft w poprzednim poscie powinno byc moim ;) mea culpa
aku od nich nie mialem, ale rewelacyjny pulsometr i niezla myszke radiowa - obie rzeczy do dzis sprawne, choc juz nie uzywane

naczytalem sie tez bardzo pozytywnych opinii o tabletach, a to naprawde juz jest zabawka, ktora malo kto umie produkowac (sam jednak kupilem produkt monopolisty absolutnego na rynku tabletow - Wacom ;) )

romanesco 24.12.2008 07:32

Cytat:

Napisany przez melag (Post 989157)
Gdzieś koło godziny 13 było jeszcze sporo tych aku.
Zowią się Top Craft, cena 10,99 za 4szt, pojemność 2300mAh, producent Medion - Germany :wow:

Wczoraj czasu nie miałem. Spróbuję dziś podjechać, może jeszcze się załapię.

romanesco 09.01.2009 11:15

W ALDI'm ma byc do kupienia uniwersalne urządzenie wielofunkcyjne:
http://www.aldi.pl/OFFER_PL_SA/OFFER_02/BIG01.HTM

Miał ktoś może do czynienia z czymś takim :pytanie:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:15.