![]() |
Jak dla mnie to tak dziwnie jest wyprofilowana jak zelazko podstawka i ztad wydaje sie ze to idzie do niego
|
Bezprzewodowsc tego żelazka polega na takiej samej bezprzewodowosci jak czajnik bezprzewodowy, czyli siedzi na podstawie z kablem, nagrzewa się do określonej temp. prasujesz, stygnie i odstawiasz,... ludzie Wy dalej przeżywacie te tanie produkty z tanich dyskontów? Ten miernik energii czy to co tam jest, jest w mim Lidlu, kto nie kupił może tu po to przyjechać i to nabyć...
Tak apropo podrożało mleko w Aldim, szkoda bo było najtańsze, teraz najtańsze jest w biedronce :) |
:hmm: mleko z biedronki :szczerb:
|
Cytat:
sam już nie wiem :podbite: :glupek: |
Cytat:
W sumie ma ciekawy kształt z tym wyświetlaczem z boku, co jest bardzo czytelne i wygodne przy niektórych gniazdkach, ale przy innych niestety całość jest do góry nogami (kwestia umieszczenia uziemienia). Ale zadanie i tak spełnia. Na otwarcie nie jechałem, bo tak, jak pisałem przy poprzedniej okazji, aż tak mi na tym nie zależało. Traktuję to jako ciekawostkę, którą można się trochę pobawić i gdybym nie kupił, nic by się nie stało. Wstąpiłem jako że przejeżdżałem w pobliżu, a nawet powiem że chwilę się zastanawiałem czy kupić ;) Co do żelazka, to wydaje mi się podobnie, jak napisał Ormianin, że przewodowa może być stacja, z której żelazko się bierze. Ale to i tak wydaje mi się bardzo praktyczne, bo raz, że jest coś, gdzie można żelazko bez obaw o temperaturę odstawić, a dwa, że jednak kabel przy prasowaniu wygodny nie jest. Będę to musiał dokładniej obejrzeć, jak już będzie w sprzedaży. |
Bylem, zobaczylem, dwa aku 9v kupilem.
Wlasnie sie laduja:hmm: |
Cytat:
Cytat:
|
Lidl jest boski jak Buenos ...
|
Cytat:
wlasnie wczoraj sie ladowaly |
Cytat:
jest w końcu dyrektorem generalnym Tesco na Europę środkową :sciana: |
Cytat:
To dopiero poczatek dlugiej listy... |
Cytat:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...ka_uniwersalna Dzięki niej można ładować wszystkie rodzaje akku. |
Cytat:
A tak swoja droga w Lidlu niedawno mnie obrażono, wulgarnie i wręcz ordynarnie przy kasie, pani kasjerka nabiła mi towar podwójnie i wykłócała się potem ze mną że to ja nie mam racji, do tego w tym dniu kupiłem zepsuta salatke śledziową, którą się zatrułem, a co do tych tanich (tandetnych produktów) dałem się skusić żonie na depilator jakiś za 99 zł, okazał się szmelcem na szmelcami, zepsuł się perfidnie a kiedy chciałem go zwrócić pan kierownik dyskontu nie zechciał go przyjąć do zwrotu, mimo ze miałem paragon i reklamacja powinna być uwzględniona, odesłał mnie do ichniejszej infolinii abym się poskarżył, a on ma swoje zasady i już... co tez uczyniłem dnia następnego i tak tego produktu nie przyjęto... kij z nimi, przestałem tam chodzić... cóż może ja miałem pecha... poza tym ja nie wiem czy to aktualne ale Lidl idzie na sprzedaż... i kupił go lub ma go kupić Auchan Do Aldiego nic nie mam i tam robię zakupy, wybrana spożywka i niektóre chemiczne towary są ok... |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Zwroc uwage ze podawany jest zazwyczaj prad ladowania, ale do AAA i AA zas na pozostale ofniwa dopiero w instrukcji mozesz sobie wyczytac. A wytlumacz dziecku ze ma czekac 20h by jego zabawka zaczela jezdzic:spoko: Tak wiec ta ladowarka to byl przemyslany zakup - wole miec kilka dedykowanych niz jeden kombajn:taktak: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:42. |