![]() |
Cytat:
http://www.biedronka.pl/img/ofespec/...009/big/06.jpg |
Cytat:
Jak nie uda się w Lidlu to pomyślę o tej. Szkoda tylko, że Biedronka, bo raz tam kiedyś byłem szukając czegoś z gazetki, to nie tylko nie mieli już, ale nie mieli wcale. A latać po mieście szukając punktu, w którym akurat jest, to mi się specjalnie nie chce.. |
Jak za taką cenę, to niezła faktycznie. Brakuje jej tylko wskazań czasów wschodu i zachodu słońca i graficznego przedstawienia przewidywanych temperatury, ciśnienia, itp. no ale nie wszystkim te opcje są potrzebne. Aaaa... zdaje się, że ciśnienia też nie wskazuje (dla mnie ważne).
|
Bylem teraz w Lidlu i lipa:sciana:
dni mi sie pomylily :szczerb: |
Cytat:
|
a może mi ktoś powiedzieć, czy ta stacja pogodowa z biedronki ma możliwość synchronizacji czasu z zegarem atomowym? bo nigdzie nie pisze
|
Cytat:
A powaznie Dalomierz:spoko: akurat na 9v:haha: |
Cytat:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages...nik_odleglosci No przecież w poniedziałek ma być, gapciuszku :haha: Cytat:
|
Cytat:
|
W poniedziałek, 16.02. będzie w LIDL'u do kupienia wiele artykułów:
http://www.lidl.pl/pl/home.nsf/pages/c.o.20090216.index Szczególnie interesują mnie: - suwmiarka - klucze imbusowe - odległościomierz laserowy - wiertła Zdaję się w tej mierze na ocenie @jou - masz coś z tych rzeczy, używasz, jesteś zadowolony :pytanie: |
Suwmiarki mam, ale nie z lidla - jako stary ślusarz zawsze mieć musiałem.
Niemniej jednak nie lubię tych "cyfrowych" - wolę polegać na tradycyjnym pomiarze. :taktak: Klucze inbusowe są w porządku - jedynie ich opakowanie mi się nie podoba zbytnio, więc sobie zmieniłem na inne. Wiertła mogą być, póki nie są to wiertła do betonu - te z lidla czy z aldi są jednorazowe. Odległościomierz mam, ale inny - czasem ma kłopoty z pomiarem (np. zamiast ściany "łapie" mebel na środku pomieszczenia, mimo prawidowego celowania). |
Właśnie wróciłem z Lidla. Kupiłem wszystko, co chciałem :) Dobrze, że pojechałem od rana, bo suwmiarek było w koszu tylko 8 sztuk, a więc po pracy obszedłbym się ze smakiem ;) Reszta była w dość dużych ilościach. Widziałem stację pogody ale była inna, aniżeli uprzednio zapowiadana na zdjęciu. Wg mnie ładniejsza. Z racji, że ja już mam a Aldika, to nie kupowałem.
|
:hmm: robie drugie podejscie za 2 godziny:haha:
Tak dla pewnosci to dzisiaj mialo byc:taktak::nie: |
Ilość załączników: 4
Wszystkiego bylo w 3dupy:haha:
dalomierz jest nawet lepszy niz sobie wyobrazalem. Dziala rewelacyjnie Załącznik 51224 Suwmiarka jak dla mnie to lipna, wole porzadne tradycyjne zdecydowanie:taktak: No ale mam pierwsza elektroniczna :szczerb: Załącznik 51223 Do tego bateryjka gratis w srodku Załącznik 51226:haha: No i jednak srubokrety okazaly sie calkiem calkiem - wiec wzialem. Niezly patent jest tam do przykrecania hakow np do lamp sufitowych czy innych. Załącznik 51226 |
I co się cieszy? Nie zna "powszechnej" sądzemisie o Lidlu?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:52. |