![]() |
w makro sa wielkie papierowe kosze z narzedziami Topex - dla amatora w zupelnosci starcza, a ceny sa po prostu smieszne (po kilka zlotych za male komplety)
|
Nie wystarczy - topex to narzędzia jednorazowego użytku. A z niektórymi śrubami nie wystarczą nawet na jeden raz :D
|
Cytat:
Narzędzia z Lidla są z całkiem przyzwoitej stali... |
to ja chyba mam wyjatkowe szczescie
z tego co pamietam, to mam zestaw kluczy, szczypce oraz zestaw imbusow (gwiazdek) uzywam ich od paru lat i nie nosza sladow zuzycia - glownie drobne naprawy jak dokreci cos w rowerze, ale i silowe zadania w stylu odkrecanie sruby z kamieniem (woda non stop przez kilka lat) czy dokrecanie do oporu metalowych srub rozporowych sie zdazalo fakt - srubokrety to trzeba miec pozadne, bo to sie lubi niszczyc (kiedys caly zestaw ruskich czyis srubokretow zjechalem praktycznie do zera skladajac komplet mebli - a to sa przeciez klocki lego a nie silowa robota) |
A ja się już powtarzam, ale i tak powtórzę - wszelkie klucze i podstawowe narzędzia kupuje się polskie!
I niech wam się nie zdaje, że tak łatwo je trafić....i kosztują też inaczej niż te w lidlu. |
Cytat:
|
Lidl , ach ten Lidl :sciana:
nakrecacie go:D |
Cytat:
|
a wiecie, że w lidlu ma być ponoć chleb, który można masłem smarować bez użycia noża :wow:
|| |
Nazywa się suchy dla konia?
|
Cytat:
|
Moze by tak porobic wstawiki nad avatarkami.
takie w stylu np Zlotowicz - bylo by Lidlomaniak || Ilez mozna te *******y kupowac, no ilez :D |
Tyleż można kupować, aż się człowiek nie przekona, że jakość nie równa się cenie. :szczerb: Na razie równa.
|
A jak tam w waszych lidlach z pistacjami na wage? bo ja już czekam ze 3 miesiące - stale fistaszki w tych worach wystawione... jem fistaszki ale kiedy bedą pistacje???
|
Wolę Biedronkę.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:37. |