![]() |
A w czym jest lepsza? a no tak tuBiedronka...
|
Jutro w Biedronce...
Ilość załączników: 4
Wychodząc naprzeciw wymaganiom klientów i starając się przełamać monopol Lidla na Forum naszym kochanym!
Załącznik 52053 Załącznik 52054 Załącznik 52055 Załącznik 52056 :czytaj: :> || |
zapłacić kartą nie moge
|
I to wszystko? :haha:
A w Lidlu nie dostaniesz darmowych minut za zakupy. :jezyk: Czyżbyś nie wyczuł ironii w moim wcześniejszym poście? :> Te wszystkie gówna, to jest to samo. A cytując klasyka: "Nie nazywajmy szamba perfumerią!" :] |
queen 3 warstwy 8 rolek 5,59,- strasznie drogi ten papier
|
to spytaj w Lidlu :P
Ja mówiłem w czym Biedronka jest lepsza || :hahaha: |
pytałem i nie wiedzą, co przywiozą to sprzedają
pomyślałem ze to jakiś spisek... |
Bo Niemcy tak zawsze...
Żeby tylko Polakom dokuczyć... :( |
ja tam Lidlem sie nie zachwycam (to co o nim mysle pisalem w wczesniejszych postach i nie bede sie powtarzal), jeden z wielu dyskontow jakie mnie otaczaja, ogolnie ostatnio nie czesto bywam, brakuje mi podstawowych produktow typu dobry i tani papier toaletowy tam akurat jest tani chlam, dobry chleb lub bulki bo mozna kupic tylko te gumowe z ich wypieku, swieze mieso bo to z ich zamrazalek to trucizna... w efekcie musze jezdzic do kilku dyskontow, ostatnio najlepszy uwazam Intermarche i Tesco, gdzie kupie wszystko co chce i tam przynajmniej jest wiekszy wybor piwa :)
|
W Lidlu akurat jest bardzo dobry papier toaletowy. No nie ten najtańszy oczywiście. Znowu pudło. :haha:
Chleb to się kupuje w piekarni, mięso u rzeźnika, a piwo w Piwoszu! :P O taki: http://img41.imageshack.us/img41/8119/papiert.jpg A gdzie Żabka w tytule tematu? :> |
... - to zabka skaczaca;)
|
żabka?
a to w żabce jest w ogóle coś taniego? :O |
nic, absolutnie nic :sciana:
|
Cytat:
|
won mi z żabką z mojego tematu :>
Zresztą biedronkę też niechętnie tu widzę... Co do chleba w supermarketach, to mi trochę szkoda zdrowia, żeby w ogóle o tym myśleć. Ponieważ dużo się tego je, proponuję każdemu rozejrzeć się w okolicy i znaleźć sobie dobrą piekarnię, która nie używa droższy, tylko zakwasu, a wszelkiego rodzaju polepszaczach i dodatkach już w ogóle nie wspominając. We Wrocławiu na szczęście jest takich kilka. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 13:01. |