![]() |
Widziałem takiego terenowego Dodge w Kanadzie w Jukonie... miał mierniki zamontowane przy wentylach, na panelu sterowniczym była informacja na pokładowym komputerze jaki stan ciśnienia w kołach... co więcej automat mógł zmniejszyć i zwiększyć ciśnienie za pomocą pokładowej sprężarki... ale to był drogi samochód terenowy na bezdrożna.... ten czujnik z Tesco to chińska wersja "zamontuj do wentyla", nie wiem czy warto, faktycznie jak pisze @you czasem wystarczy zmierzyć ciśnienie na stacji paliw i dopompować...
|
Automatyczna kontrola ciśnienia w kołach to w nowszych samochodach już żaden luksus (no dobra, ciągle jeszcze luksus, ale już rzecz spotykana). Ciekawe, czy byłaby możliwość zamontowania do wentyla jakiegoś miernika, który pełniłby podobną funkcję (choć raczej wątpię, a nawet jeśli to pewnie byłby mało wiarygodny).
|
mam podobny miernik/wskaźnik ciśnienia i sprawuje sie dobrze :taktak:
|
Cytat:
Co ciekawe... miernik dostępny był tylko przy kasie, w odróżnieniu od pozostałych towarów oferty dnia, które leżały sobie w koszach na hali. Gdybym nie zapytał, prawdopodobnie uznałbym, że nie dowieźli. @jou Ciekaw jestem czy w Irlandii też stosują takie dziwne praktyki w odniesieniu do niektórych towarów :hmm: |
Stosują. :taktak:
|
dzis w Pepco (siec sklepow z importem z chin, glowna siedzina w Poznaniu, moj punkt obowiazkowy, gdy przejezdzam przez Konin - tu jest chyba najwiekszy ich punkt) bardzo ladna metalowa piersiowka z 4 kielonkami, lejkiem i prawieskorzanym futeralem za... 4.99 PLN
|
Cytat:
Za 4,99PLN ? Pełna? |
:taktak: chinskiego powietrza :szczerb:
ale juz jest pelna podobnie jak jej poprzedniczka ;p |
Jak się syf z tej "stali" rozpuści w wódzie, to może nieźle trzepać. :blink:
|
czy warto kupic ta ladowarke tronica? http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl...index_7774.htm robie do niecj juz chyba 3 podejscie. ostatnio byla drozsza wiec zrezygnowalem.
|
Cytat:
http://forum.cdrinfo.pl/f5/dobra-i-s...re-mala-70022/ @ed może coś więcej powie, bo właśnie takiej samej używał... |
używał, ale juz chyba popsuł :sciana:
|
Popsułem już dwie, sąsiad z działki też. :sciana:
Działa rok i pada, gwarancję ma na dwa, więc używamy w tym czasie, jak się druga będzie łaskawa zepsuć przed upływem gwarancji, to nawet trzy lata, no chyba, że komuś się chce walczyć z Lidlem o przedłużenie gwarancji po wymianie... :] |
podsumowujac nie warto brac. kupie se drzewko bonzai. moze ono sie nie zepsuje :szczerb:
|
Nie kupuj - te drzewka to porażka.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:29. |