![]() |
Cytat:
|
Więdną, usychają i tak dalej - w irlandzkim lidlu ponad 90% wróciło do sklepów.
|
ladnie. matka chciala na imieniny jedno. co ja jej teraz powiem?
//a raczej co kupie?! |
Jak wszystko/większość (niepotrzebne skreślić) w lidlu :sciana:
|
no przeca to dojcze marka. gdzie ta solidnosc? najpier laowarka tronica, teraz drzewko co dalej? :hmm:
|
dojcze marka, to tylko nazwa
w środku chiński chłam, tudzież inny badziew to jest sklep z cenami, nie z towarem |
Nie denerwuj romanesco...
Zresztą sam kupiłem tam pilota uniwersalnego, który mi bardzo odpowiada (choć drugi to złom). |
Cytat:
|
A gdzie teraz chłamu nie ma? Już bym się mniej bał żarcia z Lidla, niż z nieznanego sklepu za rogiem, gdzie można dostać odświeżane mięso i kiełbasę z 26-letnich puszek... chociaż sprawdzone małe sklepiki są najlepsze...
W Lidlu jest dobry płyn do spryskiwaczy, tego z Biedronki nie tykać - myślałem, że mi pompka wysiadła, już chciałem kupić, nawet się na szrocie pytałem, a okazało się, że z biedronki nie da się płynu zrobić... |
Cytat:
Cytat:
|
Ale żarcie w Lidlu jest całkiem ok, środki czystości tez naprawdę ok, wino riesling niemieckie super, natomiast reszty nie polecam, ewentualnie dla łapaczy chińskich okazji w stylu "a nuż będzie działać dłużej niż to możliwe"...
|
Cytat:
|
ja ostatnio (poczatek stycznia?) kupilem w Realu
byl tak tani, ze chyba tanszy niz woda niby do -20 przy -20 tez dzialal, mnie w tym roku nie bylo w mojej okolicy wiec chyba ok ;) nawet ladnie pachnie, delikatnie tylko alkoholem zajezdza |
Ten z Biedronki nie chciał lecieć nawet powyżej zera - jakby się pompka zapowietrzała od niego...
|
ja kupilem w lidlu za ~11zl. chyba do -30. byly jakies opory przy -20 ale dalo rade i jeszcze daje :D
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:35. |