![]() |
Cytat:
Czekam do lutego jak skończą mi się dwie umowy.Jak nie zaoferują nic lepszego to przechodzę na kartę.Nokie 2600 można kupić za 499zł w Media Markt. |
6610 :)
|
Cytat:
|
to co? Era i "Jedyna"? chyba tak bo w Idei jhest drożej pozatym widze że polecacie Ere.:)
A telefon? Już mówie co mam na oku -Nokia 3200 -Nokia 3220 -SE T630 czekać chyba do nowego roku nie bede bo i tak wiele sie nie zmieni. P.S. A Plus faktycznie dał D... Andrzeju, ale Idea jednak ma troche droższy abonix, Era ma aż 70 min. A za ile miałbym nokie 6610 w Idei? Bo nie czaje tego ich cennika. W sumie już nie wiem... :/ I pytanie.... Czy te warunki promocyjne na jakich podpisze umowe zostaja przez cale 2 lata? (minuty/smsy) |
Cytat:
|
Cytat:
A jak Ci nie zalezy na fonie to wez sobie jakies lepsze uslugi :) |
może jszcze ktoś coś napisze?
nie wiem na co sie zdecydowac |
Cytat:
|
Cytat:
Mam Ci powiedzieć co się liczy dla mnie w telefonie? 1.cena 2.czas pracy do następnego ładowania 3.gabaryty,wielkość czcionki Reszta pierdołek typuMMS,fotoaparat,kompozytor i masa innych mnie nie interesuje. Musisz sam wybrać według swoich potrzeb i możliwości. Korzystam z tel. kom.od początku uruchomienia telefonii w Polsce i miałem w tym czasie kilkanaście aparatów na siebie i firmę i generalnie najlepiej sprawdziły się NOKIE. |
Cytat:
1. przeglądarkę html 2. bluetotha i irde 3. możliwość odpalania word dokumentów i xls:D 4. za***isty aparat 5. bateria trzymać dwa dni 6. notatnik przelicznik walut i mozliwość oglądania pdfów 7. seria 6 lub wyższa 8 wielki wyswietlacz o zajbistej ilości kolorow minimu 65 tysięcy:D 9. javę symbiana a najlepiej windows pocket:D jak to fon ma to biorę:D 10. ewentualnie możliwość oglądania divixów:D |
Cytat:
|
telefon nie musi być wypaśny, ma być dobry.
Era wg. mnie ma lepszą ofertę co do telefonów. A ja wacham się miedzy Era/Ideą, Plus chyba nie. Na stronie Idei nie moge znalezc danych co do taryfy np. Idea 50.gdzie to jest? I pytałem już tutaj czy dane warunki obowiązują przez całe 2 lata (darnowe min/sms) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W jednym z tematów napisałeś: "NOWA IDEA 50 abonament - 36 złotych - 50 darmowych minut cena za minutę - 0,73 grosze wysłanie sms-a - 20 groszy wysłanie mms-a 29 groszy" skąd wiesz, że 50 darmowych min lub ileś tam smsów? 36 zł już z VAT? wynika z tego, że Idea oferuje mniej darmowych, ale za mniejszy abonament. Era płacimy więcej mamy wiecej darmowych. Trudna ta decyzja. Chyba wezme Idee i Nokie 6100. Nie czaje troche tego systemu z kwotami deklarowanymi. Czy Era też tak jak Idea pozwala podpisać umowe za okazaniem zaświadczenia, że jest sie studentem? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31. |