Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   juz podjalem decyzje GSM //pytanie do użytk. Nokii 6100 (https://forum.cdrinfo.pl/f5/juz-podjalem-decyzje-gsm-pytanie-uzytk-nokii-6100-a-44275/)

Pagerus 21.12.2004 13:02

Ty jak zwykle Andrew sądzisz, że mnie do czegoś przekonałeś :P
Co do tych 3 rzeczy do wzięcia pod uwagę to się zgadzam... moja zła opinia na temat ERY wykształtowała się na temat własnych doświadczeń i za chiny ludowe do nich nie wrócę :P Ja przy wyborze operatora mimo wszystko postawiłem na telefon i jego cenę - bo znajomych większość to mam w Plusie - ale teraz chociaż kumpel który ma IDEĘ dzwoni do mnie i gadamy po 20 minut :P A te 100 minut, które obecnie mam jest dla mnie wystarczające w zupełności - chociaż abonament kosztuje 70zł - brałem go z nastawieniem, że po roku przejdę na niższy - ale jeśli już się przyzywczaję do tych 100 minut to ciężko będzie się pewnie zdecydować na ten niższy abonament... :P

andrzejj9 21.12.2004 13:12

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Ty jak zwykle Andrew sądzisz, że mnie do czegoś przekonałeś :P

Noż kurcze, gdybym miał nagrane te rozmowy telefoniczne, jak to mówiłeś, że u Ciebie oferta dla firm odpada, bo nie masz, jak wziąć, a ja Cię namawiałem, że może razem na mojego ojca weźmiemy itd... Ehhh.... ;)

Pagerus 21.12.2004 14:12

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Noż kurcze, gdybym miał nagrane te rozmowy telefoniczne, jak to mówiłeś, że u Ciebie oferta dla firm odpada, bo nie masz, jak wziąć, a ja Cię namawiałem, że może razem na mojego ojca weźmiemy itd... Ehhh.... ;)

No bo odpadała - a że trafiła się akurat sposobność - to już nie moja wina :P

andrzejj9 21.12.2004 14:19

Cytat:

Napisany przez Pagerus
No bo odpadała - a że trafiła się akurat sposobność - to już nie moja wina :P

||

Pagerus 21.12.2004 14:38

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
||

Nie wysiliłeś się za bardzo z tym komentarzem... :haha:

CIAPEK 21.12.2004 16:58

ja juz podlałem decyzje....
czekam do nowego roku, wtedy na pewno zmieni się sytuacja i może Plus coś mi zaproponuje.
Wczoraj dwa razy zrywałem umowe :)

Pagerus 21.12.2004 19:09

Cytat:

Napisany przez CIAPEK
czekam do nowego roku, wtedy na pewno zmieni się sytuacja i może Plus coś mi zaproponuje.

Czyli sądzisz, że chcąc Cię zatrzymać u siebie złożą Ci jakąś ciekawą propozycję? :)

Koolo 21.12.2004 19:14

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

Od marca podobno wchodzi nowy operator i żeby zaistnieć na rynku będzie musiał zaproponować jakieś korzystne warunki. Ja czekam w ***8222;kwasowym heyah-u***8222; do marca ***8211; kwietnia.

andrzejj9 21.12.2004 21:07

Cytat:

Napisany przez CIAPEK

Oj nie wiem Ciapek, czy to najlepsze wyjście. Tzn. jeszcze z miesiąc temu uznałbym je za najlepsze, ale nie wiem, czy pamiętasz, kiedy ja zacząłem się przymierzać do podpisania umowy? Pewnie nie, bo było to już tak dawno, że można było zapomnieć, ale przypomnę - pod koniec marca tego roku. Nie będę liczył, ile to miesięcy, ale zdecydowanie za długo. No ale tak to było, poczekam jeszcze tydzień, jeszcze dwa, może do następnej promocji, żeby sprawdzić, czy nie dadzą czegoś lepszego itp. Na dłuższą metę jednak ta metoda wydaje się nie sprawdzać ;)

Ale rób jak uważasz, tylko uważaj, żeby nie popaść w taką skrajność, jak ja. Może a nóż po nowym roku operatorzy zaoferują coś ciekawego?

Hmmm... a może by tak samemu poczekać i sprawdzić.... ;)

Pagerus 21.12.2004 23:06

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmmm... a może by tak samemu poczekać i sprawdzić.... ;)

Hmmm... nawet mnie nie wnerwiaj :P

andrzejj9 21.12.2004 23:10

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Hmmm... nawet mnie nie wnerwiaj :P

http://img70.exs.cx/img70/8982/kropek6nc.gif

Pagerus 21.12.2004 23:13

Cytat:

Napisany przez andrzejj9

No i znowu bardzo inteligentna odpowiedź :P

andrzejj9 21.12.2004 23:17

Staram się ;)

Pagerus 22.12.2004 08:17

Kurde Ciapek - zmieniasz co 5 minut avatarka...

memorando 22.12.2004 08:26

Cytat:

Napisany przez Pagerus
Kurde Ciapek - zmieniasz co 5 minut avatarka...

bo kotek zjadł szczurka:D czyzby czas na kolejnego:D

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:31.