![]() |
Cytat:
ja wybrałbym Nokię 6610 bo......... Nokia jak Nokia sama marka duzo bajerów łatwy dostęp do tapet, gier, dzwonków bateria wytrzymuje nawet 8 dni !!! możliwośćdołaczenia apartu zdjęcia wychodzą super duża pamięć itd......... |
mam juz Nokie 6100 :)
Jest fajna, ale... czy to normalne, że nie moge miedzy telefonami (np. SE T610, Nokia jakas z aparatem) przesylac obrazkow? Kumple mi wysylali i nie chcialo sie odebrac. Wizytowki przechodza bez problemu. Tak samo w tej Nokii nie widze opcji wyslania przez Irde obrazka :|, a wizytowke moge wyslac. P.S. Z dźwiękami chyba jest podobnie. dzieki, pozdrawiam!! |
Nie wyślesz przez Irde, albo MMS albo kabelek.
|
Cytat:
|
Cytat:
Sprzedaj ja i wez sobie CX65 :cool: Cytat:
Cytat:
|
polecam nokie 6610 ja mam 6610i ;)
|
@epol - masz racje, pare miesiecy temu irda pod usb kosztowala 35zl [jak ja kupowalem], teraz juz pewnie mozna ja kupic taniej ~30zl..., pod plyte sie nie oplaca, ale cena ~10zl zacheca :)
pozdro ;) |
Cytat:
|
ale nia da się wysyłać z telefonu na telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Wiem, podobno Nokia to zablokowala :[
|
to lipa, ale nie zalamalem sie. Mi niepotrzebny telefon gadżet.
Dlatego też kupiłem zwykły telefon bez aparatu. Epol nie narzekaj już tak na Nokie :) Miałem 3 siemensy - cenie tą markę nadal, ale chciałem spróbować Nokii tym bardziej modelu 6100, która cieszy się dobrą opinią. Jest to prosty o nienagannych możliwościach telefon. To jak z tymi kablami? Czyli IRDA z komputera polaczy sie z fonem? A moze tylko kabel starczy. Znacie jakies adresy tanich e-sklepow z akcesoriami? Ja na allegro po prostu nie kupuje. Istnieja jakies stronki z ktorych za free mozna sobie wyslac jakies logo? :) pewnie nie |
nie znam odpowiedzi ale wiem jak u mnie było: pierwszy tel simens używany - spadł ze stołu koniec. drugi ericson (taki jak w którymś bondzie) trzeci taki sam (po rozwaleniu pierwszego) potem panasonic (nie kolekcjonuje numerków) potem nokia 3210 utopiona i teraz 3310 i mam zmiane (firma) i JAKA? no niekoniecznie NOKIA. (jaki)
|
nie wiem jak wpisać "Własny numer" :)
kartas SIM Plus GSM 3 Standard |
Z tego co wiem - to jak masz konto pocztowe PLUSNET (ja mam takowe na SIM+) ) to możesz sobie za darmo poprzez MMSy przesyłać obrazki na telefon :) Z dźwiękami to chyba jakoś gorzej działa... No ale zawsze coś :)
Ja sam mam IRDĘ na śledziu i działa spox - nie miałem jeszcze żadnych problemów :) |
Cytat:
Sam przez dluzszy czas chodze z N6610, a dzis moze odpakuje nowke N6610i jak bede mial na to ochote. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 08:10. |