![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
Ide utopic jakiegos geja lub lesbe
http://media.wp.pl/wiadomosc.html?kat=36682&wid=7801225
no juz zaczynaja przesadzac... za dwa lata to za zle myslenie o tym ROBACTWIE beda do wiezienia pakowac ![]() a pani Sroda (oby jak najszybciej Ś.W.) kolejny raz pokazuje ze glowe to ona ma, od trzymania w nocniku a ja sobie ide komus w morde dac ![]() |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Miałem duży szacunek do tej pani, jak występowała w programie telewizyjnym pt: "Pani zdaniem".
Ale jak została ministrem, to straciła resztki rozsądku i wykazała ponad miarę, że nie nadaje się do polityki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jak tak dalej pójdzie to za kilka lat nie będzie się można przyznać, że się jest hetero, bo się jakiś pedał poczuje urażony... :\
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guru
![]() |
Ciekawe czy powstanie - albo lepiej kiedy - pierwszy związek zawodowy gejów, który będzie bronił ich praw z zakładach.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez rycho : 23.08.2005 o godz. 14:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
a mi sie na suficie w robocie ukazala Matka Boska z Dzieciatkiem po zalaniu przez ludzi z pietra wyzej
szczera prawda i zastanawiam sie czy brac oplaty za modlitwy |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guru
![]() |
@ icemac Najpierw to powinieneś opatentować - większa kasa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
@para
tak myslalem ale to pomieszczenie firmowe i pewnie cala kase by mi zabrali, wiec tylko oplaty za modlitwy biore pod uwage po 16:00 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Ja bym tego homoseksualiste przywdzial w sutanne i ciekawe czy wtedy tez sprzeciw niezadowolonych ksiezy spotkalby sie z taka krytyka i tekstami w stylu - za kilka lat nie bedzie mozna sie przyznac do tego ze nie jest sie ksiedzem (osobiscie nic do ksiezy nie mam, kilku nawet lubie za luzny stosunek do ludzi, ale wydalo mi sie to dosc obrazowym kontrastem).
Poza tym - poczuli sie urazeni zlozyli odpowiednie pismo - maja do tego pelne prawo. Ja nic zlego w tej reklamie nie widze, ale nie widze tez niczego zlego w tym ze ktos poczul sie urazony i poinformowal o tym odpowiedni urzad w odpowiednim trybie. Zreszta nikt tu nikogo karac nie bedzie. Chodzilo pewnie tylko o zwrocenie uwagi. A jak juz rozpoczynamy 100 pytan do icemac'a, to te slowa w podpisie to sa tego Jaroszewicza poderzewanego o rozboje i wymuszenia ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guru
Data rejestracji: 13.02.2003
![]() ![]() |
To już są szczyty.
W Polsce dzieją się różne dziwne rzeczy, ale to już jest lekka przesada. Niedługo nie będzie można pokazać geja czy lesbijki w tv, bo będzie afera...
![]() |
![]() |
#12 | |
.:Obey Your Master:.
Data rejestracji: 18.12.2003
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Coauctor delicti
Data rejestracji: 23.12.2002
![]() |
Wczoraj wprawdzie era poobcinała końcówki reklam ze zmanierowanym mężczyzną, który nie wiadomo jakiej jest orientacji seksualnej, ale dziś już jest normalnie. W jaki sposób homośki chcą udowodnić, że ten koleś z reklamy to ich "kolega" z klubu?
Równie dobrze moglibyśmy się obrazić na Wojewódzkiego, że rozpowszechnia stereotyp faceta-playboya, który gustuje w panienkach. (choć im więcej reklam z nim widzę, tym mam większe co do tego wątpliwości). Mam tylko jedną prośbę: pamiętajmy też i o takich oszołomach jak Środa, Jaruga-Nowacka, Senyszyn i Szyszkowska itp. idąc na wybory. Ja osobiście z podobnych przyczyn nie zapomnę Nałęcza. strzała!
![]() |
#14 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
Dobrze ze chcoiaz na tym forum sa jeszcze normalni ludzie... parafrazujac moj wlasny topic : "CHRONMY NORMALNOSC!". Wiem, ze brzmie w tej chwili jak Mlodziez Wszechpolska, ale znacie moje zdanie na ten temat z kilku innych topicow, i otwarcie przyznaje ze dostalem za nie multum pozytywnych reputacji. Powtarzam wiec jeszcze raz : gejow nie popieram i nigdy popieral nie bede. Widocznie jestem homofobem, ale niech sie PEDALY do mnie nie zblizaja, bo grozi to kalectwem... Zwiazki homoseksualne normalne nie sa i nie mozna dopuscic zeby normalne byly... Przytaczam po raz kolejny przyklad (przez niektorzych okreslany jako propagandowy - nie wiem z ktorej strony...) : 10 lat temu nikt nie sadzil e homoseksualizm moze nie byc choroba. 5 lat temu nikt nie sadzil, ze bedzie przepis zezwalajacy na zawieranie zwiazkow osob tej samej plci. Teraz otwarcie zabraniamy im adopcji dzieci... Ale co bedzie za 10 lat? Trzeba (...) nie dopuscic do jeszcze wiekszych dziwactw!
Ostatnio zmieniany przez M@X.666 : 24.08.2005 o godz. 01:37 Powód: Ostatnie zdanie zmienione z powodu postu pawelblu... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Dobranoc. Ide spac, bo juz pora. |
|
![]() |