![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 | |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Najważniejsze to numer IMEI, musisz go mieć gdzieś zapisanego. Idziesz na policje i to zgłaszasz, dobrze by jeszcze było jakby na Ciebie napadnięto, pobito, żądano pieniędzy, szantażowano itp. pisze "dobrze" ale wtedy sprawa jak to się mówi jest wyższej rangi i toczyć się będzie dodatkowe postępowanie, a w przypadku dojścia do jakiejkolwiek podejrzanej osoby, dana osoba ma "najazd na chate" w moim przypadku najazd na chate miał koleś, który kupił tego koma, ale z tego co wiem, to on był jeszcze jakoś powiązany z podejrzanymi.Po zgłoszeniu na policje telefon już w jakiejś bazie danych i nawet jeśli koleś który walnął Ci telefon lata sobie z nim gdzieś po mieście może być sprawdzony podczas zwykłej kontroli na ulicy, a w razie stwierdzenia, że ma karadziony telefon, policja zabiera mu komórke razem z kartą SIM. Ogólnie trzeba liczyć na szczęście ![]() Maxiu niby się mówi "HWDP" ale Panowie niebiescy odzyskali mi telefon, zrobili miłą niespodziankę wezwaniem na komisariat, a sprawiedliwości stało się zadość i za to im dziękuję ![]() Powodzenia!
|
|
|
|
#18 |
|
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sie tylko raz wydzierauem HWDP dzien po tym jak mojego kumpla pobili! Korzystaja nadmiernie z przywilejow danych im przez panstwo i tylko dlatego uwazam to co uwazam!
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
mów mi więcej :P
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 17.02.2003
![]() ![]() |
Cytat:
Wiem, że nadużywają czasem praw, za bardzo węszą i sam znam takie przypadki gdzie też byłem w szoku. Wystarczy przeczytać jakiś artykuł. Ale mi policja nic nie zrobiła.(jak narazie )
|
|
![]() |
|
|