![]() |
jakie to wszystko tepe, ale narod tez mamy tepy, skoro tych tepoli wybral. teraz trzeba ich bedzie wszystkich wytepic...
|
- a czemu panstwo maja tyle dzieci?
- yyyy, a wieczorami to próndu nie bylo, ciemno bylo, bo co bylo robic ?? ;) ---------------------- przeczytalem ten wywiad... :D chyba mi umarlo kilka szrych komorek... w koncu nie wiem, czy ona te krawary kupila, czy sprzadala :) az sie zmeczylem tym czytaniem ;) |
***8226; Co pani lubi robić w wolnej chwili?
W ogródku, bo mom duży ogródek, kwiaty. I w domu takie przy gospodarstwie tam dużo, jest w domu trochę pracy. ***8226; A macie państwo gospodarstwo? Nie mamy gospodarstwa. Rodzice tam mieli gospodarstwo, to myśmy tam pomagali, ale teraz już nie. Teraz to ino koty, psy, takie małe rzeczy są. To już ja tak domowe jestem. I zajmuję się, chodziłam do takich zespołów ***8222;Wesołe Kumoszki***8221; tam chodziłam co tydzień śpiewać. Wyjeżdżalimy na różne zaproszenie, różnych niepełnosprawnych, do przedszkolów, różnych takich po tych wioskach jeździliśmy i śpiewali co nas zaprosili. Też robilimy wieńce na Boże Narodzenie, takie różne. O! Trzeba bylo juz lepiej zostac w tych 'wesolych kumoszkach' i zajmowac sie ogrodkiem ... |
Cytat:
"***8226; Kiedy pierwsza interpelacja? Aaa, no to jeszcze, jeszcze, aż ja się tutaj w tych wszystkich, jak to powiedzieć, yyy, po, poporzyjmuje to to wszystko - te Gliwice, Rybnik, to tak powoli aż to wszystko wyjdzie. Bo to za tydzień to nie idzie połapać wszystkiego. Trza do tego wszystko powoli. ***8226; Ale kiedy interpelacja w Sejmie? A to, to jest jeszcze jak marszałek Lepper będzie mi proponował coś tam, co może coś tam wyjdzie z tego. Ale nie tak szybko, myślę. Są tam inni co tak dłużej, co tam dwa lata, a nawet jeszcze żadnej apelacji nie było. ***8226; Interpelacji. No, no." |
|
Andrju wśród swoich http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...0,2082880.html
|
Cytat:
Ale Renate to moge ci odstapic po kolezensku :D edit Cytat:
|
Cytat:
dobra dobra, nie popisuj sie, ze znasz takie slowa! ha! moze chcesz mi udowodnic, ze jednak kolezanka B. powinna do Ciebie na korki uczeszczac? wszytko(wszytkie) chcialbys dla siebie! nie ma tak! :D :D :D |
masz jednak oblesne, geriatryczno-nekrofilskie fantazje :)
|
Cytat:
nie nie! ja chcialem tak po przyjacielsku! a jako zaplata starczylby mi jej zapach, jej widok na przeciw mnie, jej dotyk cieplych raczek... oj, chyba sie zapedzilem :D |
Cytat:
|
a ja koleznake Begger lubie, nawet jak z matury dostala dwoje, a mowilem jej zeby przyszla do mnie na korki, to stwierdzila, ze ona polski lub jak kon owies wiec nie bedzie miala problemu.
|
No i next news na temat Pani posłanki Beger ;) :D
http://wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5264968 ;) ...::Update::... Starczy już tych info o Samoobronie i posłance Renacie;) |
Cytat:
|
u mnie pierwsza juz nie wiedzialem czy chodzi o kretyn.org czy o leppera :)
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:38. |