![]() |
Cytat:
no! niedosc ze lpeije i szybciej to jeszcze taniej! a to sie liczy, zeby i zabawa byla i pelna kieszen! |
Pol to cienki bolek nawet podpisow niepotrafi dobrze zfalszowac :D :D
|
A jak wino Pana Pola ??
... i tak nasze lepiej i szybciej wymiata ;) :spoko: |
Oj, koledzy, ale sie dzialo!
zanim doszedlem do domu to juz dzionek zapowiadal sie piekny... a do lozka trafilem dopiero cos przed 6. no a jest 12 juz! spac sie chce czlowiekowi, a tu jeszcze ixy musze popstawiac na dokumentach! oj, ciezkie jest zycie polityka, ciezkie. |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Toz te wino pana Pola jest jeszcze gorsze, wszyscy sie zastanawiaja czego on tam dodaje ze ma takiego kopa:):niepow:. Uwazaj na siebie!!! (i daj znac jak bylo) ;) :piwo: Nie zaciagajcie tylko na zla droge pana Leppera, bo ja naprawde nie wiem co by sie dzialo bez niego w Sejmie. Pewnie by zapanowal chaos jakbysmy mieli naszego kochanego pana Przewodniczacego jako pijaka, a tak Lepper trzyma wszystkich "krotko" :D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Zobaczcie jak wyglądam po tym waszym bimbrze :)
|
dobre
|
Cytat:
eh... z tego co kojarze to spales na kancie stolu, przynajmniej z mojej pozycji to tak wygladalo, wlasnie! co ty? joge studiowales czy co? ja jeszcze jedna imprezka i tez miekne. tymczasem spadam na degustacje nowego wina Marka P., zapowiada sie ciekawie. Pozdrawiam! |
Cytat:
On ma model ML-DOJ 512i ... od wczesniejeszej wersji różni się tym, że ma wyswietlacz LCD :wow: |
Cytat:
drobna uwaga, a zarazem spostrzezenie. prosze nie pomylic sie i dojarki sobie nie zalozyc...bo potem cieko bedzie, z tego co slyszalem od sasiadow, macie dojarke ML-DOJ 512 z automatycznym stopem po 5 litrach mleka... |
Cytat:
|
Panie Przewodniczący chciałbym żeby Pan łaskawie rozpatrzył następujący
wniosek. Wnoszę o to ażeby Pani Renata B. na spotakania partyjne zakładała okulary z ciemnymi szkłami, ponieważ przez te jej ****iki w oczach ja i moi koledzy partyjni musimy przychodzić na te spotkania partyjne na gazie! Wtedy to już wzrok jest słabszy i ****iki na nas nie działają co umożliwia nam w miarę (bo na gazie) normalną pracę. :cool: |
Cytat:
Cytat:
Co było po tym jak spiewaliśmy "Rezerwę" :ysz: - spałem na stole czy pod ... czy ewentualnie coś innego robiłem :spie: :podbite: :blee: :ysz: Cytat:
... bo niewiem jak Edwardo ale ja już wymiękam ;) :D |
Ilość załączników: 1
Cytat:
o zesz w dupe jeza! to byles Ty? no to to ten bimberek niezle mnie zgial wtedy... a ja mysllem ze pilem z Myleckim (ten co mial byc w ciazy z koza Szczepanskiego) Pozdrawiam, wasz Edeczek |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 21:51. |