![]() |
Cytat:
|
A ja jestem ciekaw czy gdyby jedna z tych pań pisała maturkę w Opolu to
czy byłyby zmuszone pisać ją powtórnie?? Chociaż w tym przypadku nic by to nie zmieniło skoro "miały" zdać ;) |
Cytat:
|
No... ja jakos tez nie.
"nie moglam sie skupic na zadnym temacie, bo dziennikarze stali pod oknami" - gdyby chodzila do szkoly 4 lata, dzien w dzien, matura nie byla ustawiona, a od tego zalezalo by byc albo nie byc... dopiero zobaczyla by co to stres itd. |
A wyobrażacie sobie sytuację, że któraś ztych pań nie zdałaby matury??
Bo ja jakoś nie mogę sobie tego wyobraźić... :nie: |
Edwardo
:D nie slyszales, ze znalezli kolesia co grozil kwasowi smiercia? a Ty bezkarnie udajesz leppera. jak cie ABW znajdzie to bedziesz mial przechlapane ;) :D |
wiecie, ocena nigdy nie jest adekwatna do tego co sie umie.
;) |
a potem takie głąby nami rządzą... bosze, ja chcę już wyjechać...
|
Boze, dostac 2 w szkole prywatnej bedac poslem ... To w norlmalnej szkole jako normalny maturzysta dostala by -1 chyba (trzebaby bylo wprowadzic taka ocene :) ).
Chyba tylko w tym kraju ludzie bedacy takimi tepakami dostaja 10x wiecej niz osoby wyksztalcone ktore im ich prace sprawdzaly ... |
to prawie tak jak ja :) tylko polski zdalem na 3... Beger pewnie za malo lektor przeczytala... :D
A z geografi pewnie pisala o rolnictwie - tak jak ja :P |
Cytat:
Cytat:
Nieoficialnie wiadomo, że pani Beger zdała Polski na mierny (2) a geografię na dobry (4) :spoko: ;) :piwo: :D |
Cytat:
|
|
hmmm .... jak to się stało, że ja o tej olompiadzie nic nie wiedziałem ??? ((
|
W kuluarach mówią, że Pan Pol robi to swoje winko na podstawie starej receptury jakiegoś indianina Winetou czy jakoś tak...!
Cytat:
Otórz wystartowałem w zawodach (takiej sejmowej olimpiadzie), które polegały na piciu oraz piciu a szczególny nacisk był położony na technikę picia!!! Otóż z nieoficjalnych żródeł dowiedziałem się że zwyciężyła oczywiście Samoobrona przed LPR!! :piwo: :jupi: |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:15. |