Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   Kretyn... (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kretyn-34578/)

lepper 08.05.2004 18:24

Cytat:

Napisany przez woitas
panie przwodniczący a. lepper.

jestem pod głębokim wrażeniem pana przmówienia na posiedzeniu parlamentu europejskiego w strasburgu (link).
to, co pan tam powiedział, sprawiło, że odżyły moje nadzieje na wolną i niepodległą polskę, uniezależnioną od tego zacofanego motłochu z brukseli.

Tak to jest prawda,rze moje przemuwienie było godne podziwó. Sam jestem zahfycony jak to czytam, tak mondże rzem muwił.
Mam jedno do dodania. Abyśmy sie nie cofali wstecz (tylko do przodu) to potżeba durzo zborza tam pod to Brukselo rozsypać i one tam w tej Brukseli się zreflektujo i przyjma naszo konstytucje a nie to ichnio, no.

lepper 08.05.2004 18:14

Cytat:

Napisany przez miles
Wiecie co... Wy to tylko do najaśniejszego po pieniedze.

Ja ze swojej strony chciałem juz życzyć Wsio naj naj naszemu docelowemu Prezydentowi ....oj oj zagalopaowałem się
Już na miesiąc.......13 czerwca mamy imprezke, tylko Renata B. bedzie?.
Łuubudubu niech na żyje przewodniczący naszego klubu, niech żyje nam .....już 50 lat

P.s...gdyby jakieś stanowiska wolne były to mogie je zając naprzykład, nie.

:ysz: co ja wygaduje

Bardzo mi sie podobuje wasza pomysłowść, niestety nie wiem czy sie kfalifikujecie na jakoś pozycje u nas. Chciałem zaznaczyć rze wymagane jest wykształcenie. Conajmnie podstawowe pełne. Ale po tej wypowiedzi od was nawet jak jest niepełne tam 6 klas czy coś, to terz sie dogadamy, nie.

No a tak na boku to wy przecifko tej uni teraz jakieś marsze czy coś rubcie, bo to tam jest niedobre, no. Morze jakie zboże byśta wysypaly albo coś, nie.

woitas 08.05.2004 18:13

panie przwodniczący a. lepper.

jestem pod głębokim wrażeniem pana przmówienia na posiedzeniu parlamentu europejskiego w strasburgu (link).
to, co pan tam powiedział, sprawiło, że odżyły moje nadzieje na wolną i niepodległą polskę, uniezależnioną od tego zacofanego motłochu z brukseli.

miles 08.05.2004 18:08

drwina

Wiecie co... Wy to tylko do najaśniejszego po pieniedze.

Ja ze swojej strony chciałem juz życzyć Wsio naj naj naszemu docelowemu Prezydentowi ....oj oj zagalopaowałem się
Już na miesiąc.......13 czerwca mamy imprezke, tylko Renata B. bedzie?.
Łuubudubu niech na żyje przewodniczący naszego klubu, niech żyje nam .....już 50 lat

P.s...gdyby jakieś stanowiska wolne były to mogie je zając naprzykład, nie.

:ysz: co ja wygaduje

mr_spock 08.05.2004 17:17

Przeznaje sie :zawstydz:ale ona tak pieknie gra na skrzypcach... i ten zloto-blond warkocz:serdusz:

MacGyver 08.05.2004 16:56

... o ciekawe żeczy opowiadasz Panie sekretarzu ;)
A kto następnego ranka leciał do niej do domu z bukietem kwiatów i winem marki wino ^_^

Pawel_k 08.05.2004 16:56

ech ten wasz bimber... mowilem ze za duzo siarki do niego dajecie ;)

mr_spock 08.05.2004 16:42

Ty zamknoles sie z nia od srodka, nie pamietasz?? Mowiles, ze ma takie "****iki" w oczach, ze sobie nie odpuscisz;)

MacGyver 08.05.2004 16:31

... o ile pamiętam to Ty Paweł, to było po zebraniu tydzień temu, wynośliśmy Cie z sekretarzem bo byłeś troche nieczający ... i w tedy uparłeś się żeby ją zamknąć ...

Pawel_k 08.05.2004 16:27

przyznac sie kto zamknal w oborze z koniami Renate B. ??? ;) :P :D :D :D

lepper 08.05.2004 16:14

No, narzaie to tylko nagana bedzie, ale jak mi sie to pofturzy to bendzie z wami kiepsko, no. No to uwazaicie oba wy, no. :boks:

MacGyver 08.05.2004 16:09

Panie sekretażu Spock, pan to lepszy to nie jest - a kto pił u Edzia Listonosza razem z Ferdkiem za sklepem szato'de jabola rocznik bierzący za pieniądze z programu SAPART ???

... a bimberek to zawoziłem ostatnio moją "sześcdziesiątką" w klatce co by ludzie nic nie podejżewali ;)

mr_spock 08.05.2004 16:05

Panie przewodniczacy, ja bym mu dal Samobronowego bana.. bierze diety, a skladek (czytaj bimbru) nie oddaje!

MacGyver 08.05.2004 16:01

O q**a, bo ostatnio nie mogłem byc bo po drodze spotkałem Edzia (tego z górki) i poszlismy chlać (za unijne srodki) do Zdzisia (tego co mieszka za przystankiem) ... no i po drodze zawnelismy jeszcze do Zenka ... poszedł z nami

lepper 08.05.2004 15:57

Cytat:

Napisany przez MacGyver
Yoooo panie przewodniczący Lepper !!
Skarbnik Mac z tej stony - to kiedy jest to najbliższe zebranie partii ??

Jak ty mogłeś zpomnieć ty bucu jeden. Jest jak zawsze po kolacji u mnie w ziemiance. :klotnia:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:40.