![]() |
Cytat:
edit . znalazłem - faktycznie tylko 3 :( |
Ilość załączników: 1
@burak masz okulary na rowerek
@adixo chyba wyslesz burakowi te szkielka :) Cytat:
|
Cytat:
i to po jednej z danego rodzaju, taka ulotke mojej zonce przyslali, jak zwykle ladnie wykonana i regulaminem :cool: @zick a jakiego progza uzywasz ?? bo moj tylko sekundy pokazuje @andrzej na stronie jest formularz i jak przeslesz z kserem dowodu to dostaniesz po tygodniu lub dwoch :tak!: firma robiaca promocje MARLBORO jest "slowna" |
oo ja, nawet pendrive'y sa, super..
btw. ja mam w lutym urodzinki :P ^_^ ;) pozdro ;) |
Cytat:
|
Spoko, łatwo przyszło łatwo pójdzie
Ile można wygrać, czy to jest ograniczone ? 8 ) mam jeszcze karton fajek w domu, muszę rozpakować Mam jeszcze w domu zaproszenie dla jednej osoby i mogę wysłać jeśli mi go żona nie wywaliła, z tym że to może potrwać zanim przyślą komuś ID |
to moze adixo da w prezencie swoja 3-ą nagrode Burakowi
co ty na to adixo ? |
a skora sa osoby ktore ciagle wygrywaja to moga porobic prezenty:) np. @Burak_PL mial urodzinki:) wiec moze by cos dostal:)
|
kurde nie pale i ide nie mam :/ koleżanka pali ale racze id nie ma ;/ jak go zdobyc ? chcialbym cos wygrac :)
|
Cytat:
trzecia nagroda dla mnie :D |
lool
@zick to ile ty juz wygrales :> |
Ilość załączników: 1
jesli strzelisz w 'akceptuj' o czasie 59.920 s i po przeladowaniu strony w liscie zwyciezcow zobaczysz nagrode z poprzedniej minuty a w okienku z biezaca nagroda bedzie ta z nastepnej minuty natomiast tej o ktora niby grales nie ma wogole
to just duze prawdopodobienstwo ze wygrasz w nastepnej minucie - ale pod warunkiem ze strzelisz dokladnie w takim samym czasie ot i cala filozofia :D ADAŚ nastepna nagroda dla mnie :) |
Cytat:
mam klienta NTP, tylko za cholere nie wiem jak trafic wlasnie w ta godzine "zero" czasem sie udaje czasem nie a jak sprawdzic w jakim czasie dochodza pakiety ? no bo chyba nie za pomoca tracert, czy ping ? |
w zeszlym roku sam zbieralem numerki
obecnie z braku czasu kupuje od czlowieka ktory zyje ze zbierania roznych rzeczy |
ale nie bylo limitow, a teraz jak pisalem sa
mam jeszcze trzy numerki, ale to poczekam na jakies fajne nagrody moze sie uda, tylko kodow wciaz brakuje |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:31. |