Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   kto chce nagrody z www.cominute.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kto-chce-nagrody-www-cominute-pl-58706/)

EWKULINA 05.12.2005 12:18

Cytat:

Napisany przez Air
Cześć jestem Jarek i mam 26 lat. Chciałbym wygrać w Totka 6 mln, podaje moje numery 6, 17, 23, 29, 34, 38, możecie mi pomóc?? Byłby to dobry prezent na Mikołaja. Dziękuję :)

GŁUPI JESTEŚ

rycho 05.12.2005 12:26

Cytat:

Napisany przez ewkulina
cześć!jestem Ewa I Mam 12 Latmoja Mama Chciałaby Wygrać Aparat Z Tego Konkursu Ale Jej Ciągle Nie Wychodzi.możesz Mi Pomóc???miałaby Super Prezent Na Gwiazdkę (id;70884678}ewa

Cześć! mam na imię Wojtek i też mam 12 lat i też bym chciał coś wygrać:D:D:D

EWKULINA 05.12.2005 12:30

Cytat:

Napisany przez rycho
Cześć! mam na imię Wojtek i też mam 12 lat i też bym chciał coś wygrać:D:D:D

NASTĘPNY GŁUPEK,A MYŚLAŁAM,ŻE TU NIE MA GŁUPKÓW
WAS O POMOC NIE PROSIŁAM TYLKO TEGO CO CHCIAŁ POMÓC WIĘC SPADAJCIE :wsciekly:

icemac 05.12.2005 12:35

Cytat:

Napisany przez EWKULINA
NASTĘPNY GŁUPEK,A MYŚLAŁAM,ŻE TU NIE MA GŁUPKÓW
WAS O POMOC NIE PROSIŁAM TYLKO TEGO CO CHCIAŁ POMÓC WIĘC SPADAJCIE :wsciekly:

byla mowa o tym, iz pomagamy tym co sa juz od jakiegos czasu zarejestrowani, a NIE TYM co zarejestrowali sie po to, aby im cos powygrywac

P.S.
wygram ci repute czrewona, ale to jutro :tak!:

andrzejj9 05.12.2005 12:36

Cytat:

Napisany przez Air
Cześć jestem Jarek i mam 26 lat. Chciałbym wygrać w Totka 6 mln, podaje moje numery 6, 17, 23, 29, 34, 38, możecie mi pomóc?? Byłby to dobry prezent na Mikołaja. Dziękuję :)

Załatwione.. Tylko.. nie zapomnij wysłać ;)

EWKULINA 05.12.2005 12:39

Cytat:

Napisany przez icemac
byla mowa o tym, iz pomagamy tym co sa juz od jakiegos czasu zarejestrowani, a NIE TYM co zarejestrowali sie po to, aby im cos powygrywac

P.S.
wygram ci repute czrewona, ale to jutro :tak!:

CO TOJEST REPUTE CZREWONA?
I WOGULE CZEMU WSZYSCY SIĘ NAGLE TAK WŚCIEKLI?
WAS O NIC NIE PROSIŁAM!NA TAKICH JAK WY MÓWI SIĘ PIES OGRODNIKA-SAM NIE ZJE A DRÓGIEMU NIEDA

icemac 05.12.2005 12:41

Cytat:

Napisany przez EWKULINA
WAS O NIC NIE PROSIŁAM!NA TAKICH JAK WY MÓWI SIĘ PIES OGRODNIKA-SAM NIE ZJE A DRÓGIEMU NIEDA

||

Air 05.12.2005 12:41

Cytat:

Napisany przez EWKULINA
PIES OGRODNIKA-SAM NIE ZJE A DRÓGIEMU NIEDA

najpierw lekcje i szkoła potem internet i zabawa.

EWKULINA 05.12.2005 12:51

Cytat:

Napisany przez Air
najpierw lekcje i szkoła potem internet i zabawa.

TAKI JESTEŚ MĄDRY A NIE ZAUWAŻYŁEŚ,ŻĘ "NIE DA" TEŻ POWINNO BYĆ ODDZIELNIE(NIE Z CZASOWNIKIEM).i KTO TU POWINIEN WRÓCIĆ DO SZKOŁY?
A CHYBA JESTEŚ DUŻO STARSZY ODE MNIE..HMM? ;)

EWKULINA 05.12.2005 12:57

..A POZA TYM AIR MASZ CHYBA JAKIEŚ PROBLEMY ZE SOBĄ,BO GDZIEŚ CZYTAŁAM,ŻE TACY LUDZIE CO SOBIE NIE RADZĄ W ŻYCIU WYŻYWAJĄ SIĘ W INTERNECIE..A TY WŁAŚNIE JAKOŚ TAK PASUJESZ DO TEGO OPISU..
:hahaha:

EWKULINA 05.12.2005 13:00

No I Pierwszemu Głupkowi Ręce Odjęło I Pisać Z Wrażenia Nie Może..

andrzejj9 05.12.2005 13:01

Cytat:

Napisany przez EWKULINA

Hmm... teraz w te 12 lat jestem skłonny uwierzyć..

Posłuchaj - na samym początku autor propozycji zaznaczył, że jest ona przeznaczona dla osób, które są na forum od jakiegoś czasu, a nie rejestrują się tylko po to, żeby za darmo coś dostać. Miała to być swego rodzaju nagroda za pomaganie innym, co często ma tutaj miejsce. Ty pojawiłaś się tu dokładnie tylko, żeby coś dostać (nawet jeśli ma to być przeznaczone dla kogoś) plus jeszcze zlekceważyłaś kilka panujących tu zasad (niepisanie wielkimi literami, sprawdzanie swoich wypowiedzi pod względem gramatycznym i ortograficznym - wszystko jest podane przy rejestracji). Tym samym zostałaś potraktowana tak, jak zostałaś. Nie upoważnia Cię to jednak to naskakiwania na inne osoby i z tym uważaj, bo nie ma na to tutaj miejsca.

Jeśli osoba, która zaproponowała pomoc innym stwierdzi, że chce Ci pomóc, sama będzie wiedziała, jak się z Tobą skontaktować.

EWKULINA 05.12.2005 13:04

Wszyscy Myślą,że Jak Się Ma Już 20 Albo Więcej Lat To Się Jest Najmądrzejszym.a Młodszy To Zawsze Głupszy Jest...
Ja Jeszcze Błędy Mogę Robić Ale Tobie Już Nie Wypada Air

EWKULINA 05.12.2005 13:11

Cytat:

Napisany przez andrzejj9
Hmm... teraz w te 12 lat jestem skłonny uwierzyć..

Posłuchaj - na samym początku autor propozycji zaznaczył, że jest ona przeznaczona dla osób, które są na forum od jakiegoś czasu, a nie rejestrują się tylko po to, żeby za darmo coś dostać. Miała to być swego rodzaju nagroda za pomaganie innym, co często ma tutaj miejsce. Ty pojawiłaś się tu dokładnie tylko, żeby coś dostać (nawet jeśli ma to być przeznaczone dla kogoś) plus jeszcze zlekceważyłaś kilka panujących tu zasad (niepisanie wielkimi literami, sprawdzanie swoich wypowiedzi pod względem gramatycznym i ortograficznym - wszystko jest podane przy rejestracji). Tym samym zostałaś potraktowana tak, jak zostałaś. Nie upoważnia Cię to jednak to naskakiwania na inne osoby i z tym uważaj, bo nie ma na to tutaj miejsca.

Jeśli osoba, która zaproponowała pomoc innym stwierdzi, że chce Ci pomóc, sama będzie wiedziała, jak się z Tobą skontaktować.

Wreszcie ktoś normalny.To nie ja pierwsza naskoczyłam na was tylko wy na mnie.Chyba nie wszystko zrozumiałam albo nie wszystko przeczytałam w regulaminie-przepraszam(ale tylko ciebie,bo mi Ty wytłumaczyłeś).Pierwszy raz weszłam na forum,bo internet mam od niedawna.Byłam tylko zła,że piszę do jednej osoby,a inni od razu tak.. :)

Air 05.12.2005 13:16

Cytat:

Napisany przez EWKULINA
No I Pierwszemu Głupkowi Ręce Odjęło I Pisać Z Wrażenia Nie Może..

:niepow:

:glaszcze:

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:32.