![]() |
a co ja ci napisalem powyzej ??
marlboro i l&m robi ta sama firma reklamowa i masz jedno ID a formularz masz w linku powyzej - trzeba sie "zglosic" do jakiejs akcji promocyjnej |
Panowie i Panie oczywiście powiedzcie co musze mieć by mieć id skad numerki brać? kumpel pali nałogowo i tego dużo ma ale mowi ze id zadnego nie ma :(
|
Numerków mam od groma, z ID gorzej. :(
|
ma ktos numerki ?
bo moje sie pomalu kończą zostalo chyba ze 30-40 :( ale i tak sporo szczesliwych no i jakies ID jeszcze nie grane |
Cytat:
|
zeby dostac ID z L&M trzeba miec 18 lat i wziac udzial w jakims konkursie, aktualnie mozna je dostac na stronie www.l-m.pl i klinkac w ten link formularz rejestracyjny
@malaczarna dostaniesz zbiorowego :* |
Cytat:
p.s. ja mam w grudniu urodzinki .....czy cos dostane??? |
Cytat:
a ze tak zapytam co dostane? @zick kumpel pali L&M co zrobic by dostał id? |
Ilość załączników: 1
jakis Łukasz miał dziś wielkie szczęście :>
ciekawe czy grał na stronie www czy smsem || |
machluja czasem na tym cominute
biorac pod uwage odchylki zegara w moim kompie i ewentualne niedokladosci w synchronizacji czasu powiedzmy z ntp.certum.pl niemozliwym jest zeby czasy "moj komputer - serwer cominute" roznily sie o prawie 1 sekunde biorac pod uwage ze czasy do statniego routera przed serwerem sa stabilne czyli moznaby sie domyslac , ze zegar na cominute.pl pracuje niestabilnie i jest synchronizowany co jakis czas , a dokladniej napewno pomiedzy godzina 16 a 17 poniewaz wtedy jego czas przesuwa sie okolo 1 sekundy bo jest tak ze nagrody wygrywalem strzelajac numerkiem pol sekundy przed lub pol sekundy po czasie pendrive polecial na 59.910 s a okulary buraka 0.640 s po pelnej minucie @adixo - musi zadzwonic zona a nie ty i podac takie dane jakie podala przy rejestracji poniewaz w innym wypadku zablokuja jej ID |
Kurcze kiedyś moja żona miała ID i teraz nic jej nie wysłali, muszę do nich zadzwonić po jej numer 8 )
|
Cytat:
zick odezwalem sie do Ciebie na gg, ale nie odpisujesz, chetnie Ci podrzuce mój ID, sam wygrał juz zapalniczke, wiec przydalby sie jeszcze plecak i okulary :) bo podejzewam ze lepsze nagrody dla siebie zostawiasz ;) odezwij siie jak to problemu nie sprawia, pozdrawiam sayan |
zabezpieczyli sie, bo poprzednio na allegro goscie handlowali czym sie dalo w hurtowych ilosciach
pamietam oststnio kolesia sprzedjacego odtwarzacze przenosne philipsa z "limitowanej serii marlboro" - chyba z 30 sztuk |
jak wgrywasz 3-cią nagrode to wyskakuje komunikat
"limit Twoich nagród został wyczerpany" |
Ilość załączników: 1
poczekaj zaraz ci zeskanuje, moze mnie oszukali ;)
skaner mi sie nagrzewa, i tak zeskanuje dla "potomnych" |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:35. |