![]() |
Cytat:
|
Heh. Nie zebym byl zachlanny ale moze jedna?;p
|
Cytat:
kto chce nagrode od Apollyon'a niech dawa :D numerki (tylko nie na forum , bo zaraz ktos obcy wystrzeli ) ja juz nie mam :ysz: |
Ok. Thx bardzo i czekamy na rezultaty;D
|
Witam.
Moze mi ktos wygrac pendriva prosze o kontakt na GG moj numer:1459240 Podam numer ID |
Cytat:
no to co poniektórzy troche zachłanni :D ja chcem palmtopa albo telefon chociaz :) |
witam :) panowie slyszalem ze ktos mi cos tutaj chcial odpalic :) ale cisza :) ja wiem ze sam sobie mam wygrac :) ale byłoby milo :) ktos sie podawal na moje urodziny :)
|
Tak jak sie umowilem z Zickiem, jedna nagorde komus odpale. Jezeli Zick nie ma nic przeciw to Tobie. Tylko, ze cierpimy na deficyt kodow a bez nich to sie nic nie da zrobic...
|
burak to juz okularesy dostał :cool:
a ja nie jestem tu zadnym guru , abym orzekal kto komu co odpali mam farta to strzelam i czasami trafiam :D |
@Burak list powinien do ciebie dojść we wtorek, puściłem priorytetem
|
Cytat:
|
Cytat:
Myślę że będziesz z niego zadowolony. Aha, nie mam screena ale było to wczoraj (21 listopada). pozdrawiam graczy :) |
o ja, ale fajne prezenty :D
a po co komu okulary teraz? :P |
Cytat:
jak mi dzisiaj rano po oczach śnieg dawał .. ;/ o szit .. gorzej jak słońce.. |
no no no. KGB254, dzieki bardzo Pendrive przechodzi moje najsmielsze oczekiwania.:D Ciekawe kiedy go przysla;) A co do reszty to tak jak mowilem jedna nagroda jest do odpalenia ale driva chyba sobie zostawie(no chyba ze beda 3):]
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:55. |