![]() |
Cytat:
no wystarczy odmówić wygrania słuchawki ( i to za własne numerki ) a juz się dostaje szarą cegiełke bez uzasadnienia , od gościa, który napisał dwa posty TestoMetric - wzajemnie , posyłam Ci negatywa :\ domyślam sie ze na tym forum zaistanialeś tylko z powodu chęci posiadania słuchawki/słuchawek |
12 stycznia mam urodzinki - kto mi coś wygra?
Moga być nawet okulary, zapalniczka, plecak... Moja mama miała sklep i teraz mam pytanie czy jak miała z nimi umowę to była automatycznie zarejestrowana? |
znam fajny dowcip jak nauczyciel zapytał dzieci co to jest automatyzacja :D
jezeli wysyłała jakis kupon zgłoszeniowy do promocji to owszem |
Cytat:
Więc pewnie się nie rejestrowała :( Jak jutro wyślę formularz zgłoszeniowy to jeszcze się załapię na promocję? |
Cytat:
ale zawsze mozna spróbować |
czesc wam, z reguly czytam sobie to forum a teraz natknalem sie na ten topic, wiec dam glos ;)
ja mam ID i kilkanascie m-codeow - lae nie bardzo mam farta w tego typu zabawach, a poza tym czasu malo.. :( tak wiec jesli ktos by reflektowal to moge udostepnic. probowalem wstrzelic sie w pendrivea bo na tym najbardziej mi zalezy :) PW albo gg 500234 (niewidoczny, ale obecny ;) ) pzdr aha, no i oczywizda za odpowiednim podzialem (ja tam zachlanny nie jestem), jesli ktos bedzie z wawy to mozna dorzucic do tego rowniez podzial przy udziale chmielowego jasnego pelnego.. :piwo: |
ZICK rzuc sie w kał negatywow to se mozesz wystawic 1000 buhahaha doje na to
|
Cytat:
|
Witam!W sumie promocja jest do 16 grudnia,więc pewnie już nie zdąże dostac tego id:(więc jeśli ktoś by miał jakąś nagrodę na zbyciu np słuchawki bezprzewodowe to chętnie bym przyjął;)Pozdrawiam
|
Cytat:
jeszcze tylko 997 :D |
hehehe, dalem kumplowi kilka kodow i prosze bardzo, strzelil w plecak... jednak trzeba napic sie piwka i podejsc do sprawy z przymruzeniem oka.. ;) niemniej, nadal mam swoje ID i kilkanascie code'ow - jakby ktos chcial nimi zagrac to prosze o kontakta.. ;)
peace! |
@zick jak tam z nagrodami do Apollyona ?
|
Cytat:
dostales okulary ? |
Cytat:
|
@Zick pisałeś o klikaniu z dokładnością do dziesiątnych części sekundy ale w zegarze windowsowym są tylko sekundy, jak zwiększyć dokładność wyświetlania czasu?
chyba że masz ochotę strzelić mi zapalniczkę, moim kodem of couze...55035766 aha jeszcze co do synchronizacji czasu, w Dimension 4 nie mogę pobrać czasu z żadnego z podanych polskich serwerów, czy poprawne jest pobranie czasu z cominute.pl Protocol HTTP? |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 11:17. |