![]() |
a skora sa osoby ktore ciagle wygrywaja to moga porobic prezenty:) np. @Burak_PL mial urodzinki:) wiec moze by cos dostal:)
|
to moze adixo da w prezencie swoja 3-ą nagrode Burakowi
co ty na to adixo ? |
Spoko, łatwo przyszło łatwo pójdzie
Ile można wygrać, czy to jest ograniczone ? 8 ) mam jeszcze karton fajek w domu, muszę rozpakować Mam jeszcze w domu zaproszenie dla jednej osoby i mogę wysłać jeśli mi go żona nie wywaliła, z tym że to może potrwać zanim przyślą komuś ID |
Cytat:
|
oo ja, nawet pendrive'y sa, super..
btw. ja mam w lutym urodzinki :P ^_^ ;) pozdro ;) |
Cytat:
i to po jednej z danego rodzaju, taka ulotke mojej zonce przyslali, jak zwykle ladnie wykonana i regulaminem :cool: @zick a jakiego progza uzywasz ?? bo moj tylko sekundy pokazuje @andrzej na stronie jest formularz i jak przeslesz z kserem dowodu to dostaniesz po tygodniu lub dwoch :tak!: firma robiaca promocje MARLBORO jest "slowna" |
Ilość załączników: 1
@burak masz okulary na rowerek
@adixo chyba wyslesz burakowi te szkielka :) Cytat:
|
Cytat:
edit . znalazłem - faktycznie tylko 3 :( |
poczekaj zaraz ci zeskanuje, moze mnie oszukali ;)
skaner mi sie nagrzewa, i tak zeskanuje dla "potomnych" |
jak wgrywasz 3-cią nagrode to wyskakuje komunikat
"limit Twoich nagród został wyczerpany" |
zabezpieczyli sie, bo poprzednio na allegro goscie handlowali czym sie dalo w hurtowych ilosciach
pamietam oststnio kolesia sprzedjacego odtwarzacze przenosne philipsa z "limitowanej serii marlboro" - chyba z 30 sztuk |
Cytat:
zick odezwalem sie do Ciebie na gg, ale nie odpisujesz, chetnie Ci podrzuce mój ID, sam wygrał juz zapalniczke, wiec przydalby sie jeszcze plecak i okulary :) bo podejzewam ze lepsze nagrody dla siebie zostawiasz ;) odezwij siie jak to problemu nie sprawia, pozdrawiam sayan |
Kurcze kiedyś moja żona miała ID i teraz nic jej nie wysłali, muszę do nich zadzwonić po jej numer 8 )
|
machluja czasem na tym cominute
biorac pod uwage odchylki zegara w moim kompie i ewentualne niedokladosci w synchronizacji czasu powiedzmy z ntp.certum.pl niemozliwym jest zeby czasy "moj komputer - serwer cominute" roznily sie o prawie 1 sekunde biorac pod uwage ze czasy do statniego routera przed serwerem sa stabilne czyli moznaby sie domyslac , ze zegar na cominute.pl pracuje niestabilnie i jest synchronizowany co jakis czas , a dokladniej napewno pomiedzy godzina 16 a 17 poniewaz wtedy jego czas przesuwa sie okolo 1 sekundy bo jest tak ze nagrody wygrywalem strzelajac numerkiem pol sekundy przed lub pol sekundy po czasie pendrive polecial na 59.910 s a okulary buraka 0.640 s po pelnej minucie @adixo - musi zadzwonic zona a nie ty i podac takie dane jakie podala przy rejestracji poniewaz w innym wypadku zablokuja jej ID |
jakis Łukasz miał dziś wielkie szczęście :>
ciekawe czy grał na stronie www czy smsem || |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:44. |