![]() |
Ehh... to kurde chyba nie zdarze sie zalapac na nagrode, bo jabym mial to wypelnmic, wydrukowac i wyslac to chyba rok... :(
|
Cytat:
nagrody sa chyba do polowy grudnia |
Cytat:
a szkoda ze kodow nie podsylasz :( |
no właśnie :(
|
co narzekasz :P
a może masz jakiś złoty środek :> |
A ja nic nie mogę trafić
Jak chcesz to spróbuj - ID 80601339 |
Cytat:
nie narzekam, ale sam tez bym sobie "postrzelal" ale moje mi sie skonczyly :( zlotego srodka tez nie mam, a szkoda :mruga: P.S. poprzednio troche tez wygralem || |
Ilość załączników: 1
ja w ubieglej edycji tez troche wycialem :)
a zloty srodek to pewno bylby jakis program ktory wyslalby kilkanascie/kilkadziesiat postow z numerkami strumieniem natomiast do zwyklego grania wystarczy klient ntp i aktualizacja czasu z vega albo cetrum ciagle badanie czasów dla pakietu ciagle sprawdzanie czy czas w jakim klikamy powoduje ze post z danymi jest dostarczany na serwer o godzinie 0 ( mozna to wywnioskowac na podstawie pewnych zmieniajacych sie wartosci po przeladowaniu strony ) klikniecie w odpowiednim momencie no i troche szczescia |
ale nie bylo limitow, a teraz jak pisalem sa
mam jeszcze trzy numerki, ale to poczekam na jakies fajne nagrody moze sie uda, tylko kodow wciaz brakuje |
w zeszlym roku sam zbieralem numerki
obecnie z braku czasu kupuje od czlowieka ktory zyje ze zbierania roznych rzeczy |
Cytat:
mam klienta NTP, tylko za cholere nie wiem jak trafic wlasnie w ta godzine "zero" czasem sie udaje czasem nie a jak sprawdzic w jakim czasie dochodza pakiety ? no bo chyba nie za pomoca tracert, czy ping ? |
Ilość załączników: 1
jesli strzelisz w 'akceptuj' o czasie 59.920 s i po przeladowaniu strony w liscie zwyciezcow zobaczysz nagrode z poprzedniej minuty a w okienku z biezaca nagroda bedzie ta z nastepnej minuty natomiast tej o ktora niby grales nie ma wogole
to just duze prawdopodobienstwo ze wygrasz w nastepnej minucie - ale pod warunkiem ze strzelisz dokladnie w takim samym czasie ot i cala filozofia :D ADAŚ nastepna nagroda dla mnie :) |
lool
@zick to ile ty juz wygrales :> |
Cytat:
trzecia nagroda dla mnie :D |
kurde nie pale i ide nie mam :/ koleżanka pali ale racze id nie ma ;/ jak go zdobyc ? chcialbym cos wygrac :)
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 15:46. |