![]() |
Ej o co w tym biega? Ja nie mam Id. Musze wysłać do nich zgłoszenie żeby coś wygrać? To troche potrwa. Buuuu ja też coś chce Buuuuuuu
Dajcie mi karabin (Id) to wystrzelam wszystkich (nagrody) :-) Pozdrowieia |
[QUOTE]Ten konkurs to jest paranoja, powinien byc widoczny czas na stronce zeby wszyscy mieli rowne szanse, a nie kombinacje jakies, ponad 100 kodow wpisalem i zonk nic. Nie mam nerwow na to.
Moze sprobuje ktos mi cos trafic bo i tak nie dlugo sie skonczy ta promocja i kaplica.... cuda na kiju.. |
plecak to mi nie potrzebny co ja bede z niego zupe gotowal :)
|
Cytat:
..ale po raz który jest pisane ..ze ciezko jest ustrzelic słuchawki czy cos cenniejszego. to nie słuchawki, plecak czy oxy. |
No wiem,ale nie chce za darmo napisanem ze bedzie sobie mogl ustrzelic 3 nagrody dla siebie ;-)
|
Piotrek, byla mowa, ze nowym nic nie strzelaja.., ale jesli Zick nie bedzie mial nic przeciwko.. (nie chce sie wtracac ;))
pozdro ;) |
Witojcie.
Mam pytanie do ZICK czy chcialbys sie podzielic ze mna nagrodami, bo mam 2 ID a nic nie moge strzelic, chcialbym tylko sluchawki bezprzewodowe i tą sluchawke na bluetooth, czyli 2 nagrody, wygrasz mi to masz 3 nagrody dla siebie. Jeden kolega mi strzelil pendriva, ale skoro mozna 3 nagrody wygrac z jednego ID to zostalo mi jeszcze 5 nagrod do wziecia. Wygraj mi te 2 sluchawki a reszte 3 nagrody co sobie strzelisz sa dla ciebie. Odezwij sie do mnie na GG:6823097 to dac ci moje dane i moj numer telefonu |
Cytat:
koledze chodzilo o kucie w Kutnie || P.S. ale komp tez robi z ludzi analfabetow, zarowno pierwotnych jak i tych wtornych - ci drudzy chyba gorsi :mruga: |
Cytat:
Święty został uwięziony: http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...29&postcount=1 |
bueheheheheheheheheh
lol |
Cytat:
|
Cytat:
geez, wszedzie analfabeci.. |
Cytat:
|
hihihi ale sie usmialem :hahaha: , trudne jest zycie poczatkujacego forumowicza :]
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:32. |