![]() |
Cytat:
|
ZICK rzuc sie w kał negatywow to se mozesz wystawic 1000 buhahaha doje na to
|
czesc wam, z reguly czytam sobie to forum a teraz natknalem sie na ten topic, wiec dam glos ;)
ja mam ID i kilkanascie m-codeow - lae nie bardzo mam farta w tego typu zabawach, a poza tym czasu malo.. :( tak wiec jesli ktos by reflektowal to moge udostepnic. probowalem wstrzelic sie w pendrivea bo na tym najbardziej mi zalezy :) PW albo gg 500234 (niewidoczny, ale obecny ;) ) pzdr aha, no i oczywizda za odpowiednim podzialem (ja tam zachlanny nie jestem), jesli ktos bedzie z wawy to mozna dorzucic do tego rowniez podzial przy udziale chmielowego jasnego pelnego.. :piwo: |
Cytat:
ale zawsze mozna spróbować |
Cytat:
Więc pewnie się nie rejestrowała :( Jak jutro wyślę formularz zgłoszeniowy to jeszcze się załapię na promocję? |
znam fajny dowcip jak nauczyciel zapytał dzieci co to jest automatyzacja :D
jezeli wysyłała jakis kupon zgłoszeniowy do promocji to owszem |
12 stycznia mam urodzinki - kto mi coś wygra?
Moga być nawet okulary, zapalniczka, plecak... Moja mama miała sklep i teraz mam pytanie czy jak miała z nimi umowę to była automatycznie zarejestrowana? |
Cytat:
no wystarczy odmówić wygrania słuchawki ( i to za własne numerki ) a juz się dostaje szarą cegiełke bez uzasadnienia , od gościa, który napisał dwa posty TestoMetric - wzajemnie , posyłam Ci negatywa :\ domyślam sie ze na tym forum zaistanialeś tylko z powodu chęci posiadania słuchawki/słuchawek |
Cytat:
tyle ze moich postów pewnie nigdy nie czytałes :) bo kiedy ja sie udzielałem na forum Ciebie jeszcze tu nie bylo .... a teraz od jakiegos czasu czasami cos tu skrobne wiec moze bedziesz mial okazje :) pzdr sayan_ssj |
heh..
ciekawe kto z nowych userów zarejestrowałby się na forum z innego powodu napisałem wyraźnie w pierwszym poście " DOTYCZY TYLKO USEROW TEGO FORUM !!! " a nie PRZYSZŁYCH USERÓW :cool: sorry - ale tak to każdy by chciał jest tu wielu ludzi , których cenię za jakieś indywidualne atuty : chęć pomocy innym, wiedzę, błyskotliwość czy też poczucie humoru i to właśnie do nich skierowałem ten topic wybaczcie nowi - ale tu liczy się bezinteresowność głowa do góry , za rok pewnie też będzie konkurs :) |
wiem, dlatego mam nowe konto tylko nie moge nic wygrac lepszego :P
|
Kto mi wygra Sluchawke Bluetooth albo sluchawki bezprzewodowe
Jak w temacie jesli ktos chce pomoc to kontakt GG:1459240
|
Cytat:
normalne ID blokuja po wygraniu 3 nagród, tak jest w regulaminie :) |
Cytat:
jaśniej już sie nie da :ysz: |
bo na poczatku odswiezalem przegladarka (F5) a nie przez link na stronie i wyskakiwalo ze kod byl juz uzyty chociaz w polu nic nie bylo :P zdazylem wygrac plecak i okulary i potem zablokowali :P
teraz mam nowe ID ale nie moge wygrac nic lepszego :) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:34. |