Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Off topic (https://forum.cdrinfo.pl/f5/)
-   -   kto chce nagrody z www.cominute.pl (https://forum.cdrinfo.pl/f5/kto-chce-nagrody-www-cominute-pl-58706/)

zick 22.11.2005 20:37

po jednej nagrodzie z rodzaju i max 3

KGB254 - jesteś z Częstochowy , Poznania, Łodzi, Dębicy czy może Kobyłki ? :D

KGB254 23.11.2005 11:50

jestem z Częstochowy :)
jestem tą osobą która w poprzednim cominute odniosła "sukces" ;) zaraz za Łodzią i Kobyłką

na tą edycję cominute nie mam jednak "złotego środka" - poprostu jest kiepsko

pozdrawiam graczy

zick 23.11.2005 19:04

to fakt
ja jestem z drugiego miasta w treści powyższego posta :)

edit:
sorki trzeciego :)

pep 23.11.2005 20:19

Witam mam Pytanie jakiego zegaru uzywacie ?? na allegro ktos wystawił aukcje gdzie są jakies skrypty do czasu takiego jaki jest na serwerze cominute.com :) prosze o link do jakiegos zegara! lub tego zegara co jest na Allegro!! ZG dzieki!!!! zegar na allegro hxxp://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73389170

zick 23.11.2005 22:04

Cytat:

Napisany przez pep
Witam mam Pytanie jakiego zegaru uzywacie ?? na allegro ktos wystawił aukcje gdzie są jakies skrypty do czasu takiego jaki jest na serwerze cominute.com :) prosze o link do jakiegos zegara! lub tego zegara co jest na Allegro!! ZG dzieki!!!! zegar na allegro hxxp://idg.allegro.pl/show_item.php?item=73389170

rozumiem , ze ta oferta z allegro to ma pobierać czas z nagłówka
hehehe...
niech go sobie wsadzi a leszcze niech płacą :D

zadna tajemnica - zsynchronizuj sobie czas np programem D4time v5.0
z cyfronetem i jesli masz czyste łącze to klikając "dokładnie o zadanym czasie z dokładnością powiedzmy 0,01 sekundy mozesz sobie znaleźć ten szczęsliwy moment - a reszta to fart :D
choć fartowi mozna dopomóc odpalając powiedzmy 20 sesji kopiując "klucze" sesji i wysylając 20 numerkow w "szczesliwym momencie"
choć czasy na serwerze z nagrodami skaczą jak pchła po ogonie burka

ale to tylko teoria :ysz:

pep 23.11.2005 23:01

D4time v5.0 nie znalazłem tej wersji znalazłem taką D4time 4.1 i jak bys mógł tak bardziej wytłumaczyc mi jak mam go zsynchronizować z cyfronetem (nie mam pojecia co to jest) i wogule nie rozumiem tego co powiedziałes tutaj : "fartowi mozna dopomóc odpalając powiedzmy 20 sesji kopiując klucze" sesji i wysylając 20 numerkow w "szczesliwym momencie" jak bys mógł tak jaśniej !!!! :(

makalive7 23.11.2005 23:15

zick... jest szansa zebys zagral o obojetnie co tylko NIE okulary plecak i zapalniczke? bo to juz sam wygralem (bylo latwo) i zablokowali mi ID. teraz mam nowe tyle ze nie chce juz tych samych nagrod a nic lepszego nie moge ustrzelic :/

pozdro

zick 23.11.2005 23:25

a dlaczego ci zablokowali :>
chyba nie z powodu normalnego grania ?

makalive7 23.11.2005 23:51

bo na poczatku odswiezalem przegladarka (F5) a nie przez link na stronie i wyskakiwalo ze kod byl juz uzyty chociaz w polu nic nie bylo :P zdazylem wygrac plecak i okulary i potem zablokowali :P
teraz mam nowe ID ale nie moge wygrac nic lepszego :)

zick 24.11.2005 00:33

Cytat:

Napisany przez pep
D4time v5.0 nie znalazłem tej wersji znalazłem taką D4time 4.1

Dimension 4 v 5.0

jaśniej już sie nie da :ysz:

sayan 24.11.2005 15:38

Cytat:

Napisany przez makalive7
zick... jest szansa zebys zagral o obojetnie co tylko NIE okulary plecak i zapalniczke? bo to juz sam wygralem (bylo latwo) i zablokowali mi ID. teraz mam nowe tyle ze nie chce juz tych samych nagrod a nic lepszego nie moge ustrzelic :/

pozdro

normalne ID blokuja po wygraniu 3 nagród, tak jest w regulaminie :)

TestoMetric 24.11.2005 16:49

Kto mi wygra Sluchawke Bluetooth albo sluchawki bezprzewodowe

Jak w temacie jesli ktos chce pomoc to kontakt GG:1459240

makalive7 24.11.2005 16:55

wiem, dlatego mam nowe konto tylko nie moge nic wygrac lepszego :P

zick 24.11.2005 21:45

heh..
ciekawe kto z nowych userów zarejestrowałby się na forum z innego powodu
napisałem wyraźnie w pierwszym poście " DOTYCZY TYLKO USEROW TEGO FORUM !!! "
a nie PRZYSZŁYCH USERÓW :cool:
sorry - ale tak to każdy by chciał
jest tu wielu ludzi , których cenię za jakieś indywidualne atuty : chęć pomocy innym, wiedzę, błyskotliwość czy też poczucie humoru i to właśnie do nich skierowałem ten topic
wybaczcie nowi - ale tu liczy się bezinteresowność
głowa do góry , za rok pewnie też będzie konkurs :)

sayan 25.11.2005 07:58

Cytat:

Napisany przez zick
heh..
ciekawe kto z nowych userów zarejestrowałby się na forum z innego powodu
napisałem wyraźnie w pierwszym poście " DOTYCZY TYLKO USEROW TEGO FORUM !!! "
a nie PRZYSZŁYCH USERÓW :cool:
sorry - ale tak to każdy by chciał
jest tu wielu ludzi , których cenię za jakieś indywidualne atuty : chęć pomocy innym, wiedzę, błyskotliwość czy też poczucie humoru i to właśnie do nich skierowałem ten topic
wybaczcie nowi - ale tu liczy się bezinteresowność
głowa do góry , za rok pewnie też będzie konkurs :)

tyle ze moich postów pewnie nigdy nie czytałes :) bo kiedy ja sie udzielałem na forum Ciebie jeszcze tu nie bylo .... a teraz od jakiegos czasu czasami cos tu skrobne wiec moze bedziesz mial okazje :)
pzdr sayan_ssj

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:57.