![]() |
Na Allegro są paski do Nano, ale ten który prezentujesz to tylko koncept ;)
Deckard, dzięki za namiary, ale ja chcę fachowca, a nie jakieś .... regenersisy z protokołem i atestem ISO. Oni mi zresztą tego nie zrobią, bo ja chcę zmienić konstrukcję i pasek uszyć. Potrzebuję zegarmistrza i rymarza albo złotej rączki. |
Chyba najlepiej popytać wśród samych zegarmistrzów. Nie mówiąc, że chodzi o tak zwyczajną sprawę.
A może to wcale nie jest skomplikowana sprawa. Tak sobie myślę, że im starszego dziadka znajdziesz, tym bardziej się będzie do tego nadawał. Ci młodzi to tylko bateryjki potrafią wymieniać, ewentualnie paski na gotowca zakładać. |
To nie koncept - istnieje, ksoztuje chyba 200 dolcow (bez iPoda rzecz jasna). Tyle ze za te cene to kupie juz cos "taniego" w Aparcie ;-)...
|
Cytat:
|
ja noszę zegarek na ręce, Perfect za 20zł,
zmieniam co roku, jak mi spód zaśniedzieje:> |
w lato moj kochany Casio upadl (po raz tysieczny) tak nieszczesliwie, ze pekla szybka
znalazlem zegarmistrza, ktory naprawia wodoszczelne szybki (co nie jest takie oczywiste) naprawa trwala kilka dni - w domu spoko, ale w pracy czulem sie dziwnie mimo telefonu w kieszeni, mimo zegarka w aucie... |
W bramie do której wchodzi się do Śniadeckich 15 z Nowowiejskiej (opodal Metro Politechnika) jest zegarmistrz. Przedwojennej daty. Ale nie wiem czy jeszcze żyje... ewentualnie czy dalej prowadzi interes. Ostatni raz tamtędy przechodziłem 15 lat temu.
|
Od kiedy komórki weszły, zegarka nie używam. W pracy mam ich sporo (ważny dla nas element emisji TV), w domu też, w aucie, jako biżuteria nie jest mi potrzebny (na Rolexa mnie nie stać).
|
Nie trzeba Rolexa, by pokazac ze ma sie dobry gust - mozna znalezc cos designersko fantastycznego nawet za mniej niz 100 PLN jak sie uprzesz, bo te chinskie wynalazki to na ogol mniej lub bardziej udane kopie znanych marek.
|
Nosząc zegarek pokazuję, że mam dobry gust? Ciekawe...
|
Cytat:
Ja np. cenię sobie gust ludzi i umiejętność wyrażania, poprzez drobiazgi,(zegarek, spinki, krawat, czy nawet szpilka do krawata, a nawet znaczek w klapie marynarki) swojej osobowości, charakteru, nawet emocji. No, ale ja jestem dziwoląg i wręcz wariat. Wiec to się nie liczy. |
Jeszcze frytki do tego i b***281;dzie + 10 do lansu ;)
Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
Cytat:
|
Ja sie zgadzam z yaholem - tez zwracam uwage na detale, bo to wiele mowi o czlowieku.
|
O, na pewno nie tyle, co jego wypowiedzi na forum publicznym :szczerb:
A o gustach się nie dyskutuje... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:11. |