![]() |
No to chyba nie widziałeś jak się srajtaśma potrafi rozwinąć...
|
Cytat:
Cytat:
|
Miałem Doxę.
Nosiłem zawsze i wszędzie, z nią się myłem, z nią spałem. Niestety po jakichś 10 latkach straciła szczelność na wałku/ośce. Niestety zegarmistrze rozłożyli ręce - stary zardzewiały wałek wymienili na nowy, niby uszczelnili, ale szczelności nie udało się odzyskać. Mówili, że praktycznie niewykonalne jest zregenerowanie, czy wymiana oryginalnego uszczelnienia. Oddając im sprawiedliwość, mówili mi to przed decyzją o naprawie... Teraz Doxa leży sobie gdzieś w szafie, a mnie przeszła ochota na inne zegarki. Miałem do niej sentyment. I tak już, od paru lat bez zegarka na ręce zyję. Przyzwyczaiłem się już. PS Aleście tu narzeźbili w międzyczasie :wow: |
U mnie podobnie. Nosi***322;em Casio - wodoszczelne, srebrna bransoletka, szafirowe szkie***322;ko. Niestety, pewnego razu przypadkiem urwa***322;em pokr***281;t***322;o no i teraz le***380;y na pó***322;ce.
Za zegarek s***322;u***380;y mi HTC... Wys***322;ane z mojego HTC Wildfire za pomoc***261; Tapatalk |
Już wiem! Widziałem wczoraj tzw. drecha, który ostentacyjnie w blasku pasków Adidasa, wyjął swoją komóreczkę aby sprawdzić czas.
;] |
moim zdaniem do gangu zegarek odpowiedni musi byc
tak jak np pasek do spodni czy skarpetki :) czy dbalosc o to, by krawat nie wystawal spod kolniezyka i byl dobrze zawiazany wiem, ze sa ludzie uwazajacy inaczej - coz - kazdy ocenia po wygladzie i pierwsze wrazenie niezwykle ciezko zmienic - i to nie moj snobistyczny poglad, ale prawda znana w swiecie (nie tylko) biznesu od zawsze ja do gangu zakladam srebrny zegarek Mazda MX5 ;) kwadratowy ze skorzana bransoleta jedyny bez podswietlania - cos, to w koncu bizuteria na codzien Casio metalowy do biegania Garmin gumowy :) czas dzialania na baterii 12 godzin :) a teraz mysle, zeby sobie cos takiego kupic na rower/plywanie/itp http://www.decathlon.com.pl/products...t_48841889.jpg |
Cytat:
|
Raczej stealphone'a, ale nie przyglądałem się w trosce o swoją Nokię 3310. ;)
|
Ilość załączników: 1
Oto moj ostatni zegarek w zyciu...
|
Jaworzno to już taki dziki zachód że zabijają za zegarek ? :wow:
|
M@X, patrzyłem na ten zegarek z 10 minut, żeby być pewnym, on jest brzydki.
|
W iPhone i iPad nie ma zegarka?:hmm:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Oj tam, oj tam, pooglądaj (ceny), może któryś ci się spodoba... :D
http://www.apart.pl/pl/zegarki,c,2,IWC-Schaffhausen |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:14. |