![]() |
Cytat:
|
Baterie CR2025 (tak tam pisze) kosztują jakieś śmieszne grosze.
Tyle, że dość prawdopodobna jest utrata szczelności po otwarciu zegarka...no ale strata niewielka, więc warto próbować. |
nie chodzi mi o to, ze bateria jest drozsza - za 1$ z chin sciagam przewaznie 10 baterii :)
tylko moj zegarek ma juz ponad rok i po prostu znudzil mi sie kolor (czerwony) :) jak padnie - kupie nastepny a tego zatrzymam chodzi o to, ze te zegarki sa rewelacyjne (wytrzymalosc, funkcjonalnosc) a do tego tak tanie |
Ilość załączników: 1
Jakby ktoś był zainteresowany to PW. Informacja ważna do 4.12.
Będę miał możliwość otrzymania-przekazania kodów rabatowych do wykorzystania na stronie garmin.com. Zamawiający zamawia sobie potem sam wpisując kod zniżkowy. Załącznik 128843 |
Apple Watch lepsze - a niżeli biedny GARMIN :D
|
Cytat:
w gadżetwoni to pewnie tak ;) P.S zakupiłem na BF Fenixa 5 i jest suuuuuuuuuuuuuuuuper (cena jeszcze lepsza była) - rozkminiałem zegarek w samolocie, udając się na maraton :P |
Ilość załączników: 1
kiedyś, gdzieś pisałem,że mi na WER Wawa zaj... Garmina Vivoactive 3 :sciana:
po dwóch miesiącach bujania się (juz nie miałem nadziei, że cokolwiek się wyjaśni), wczoraj przybył Mikołaj i dostarczył nowy zegarek :D teraz do mojego Fenixa 5 dołączyła Ajsmakowej Vivoactive :) :party: |
na długo ci prądu wystarcza ?
|
Cytat:
a tak na serio to na 20H treningów z pasem Cardio (Fenix 5 - ten po prawej) |
trochę krótko, liczyłem na kilka dni, tydzień :sciana:
|
Cytat:
|
Cytat:
w trybie "zegarka" ze 2 tygodnie* * - nie używam powiadomień z telefonu ;) 20H to biegania (choć może i więcej ;) )z pasem Cardio po BT ;) |
No patrzaj, a mój zegarek w trybie zegarka na tej samej baterii chodzi już dziewiąty rok i przestać nie chce. :D
|
Cytat:
|
Moja dawna rakieta chodziła latami bez baterii.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:39. |