![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mam zwykłego vipera od kelisa, bez amortyzowanego widelca, kupiony dawno temu, sporo ma już najechane.
łańcuch wymieniany, kaseta też, trochę mu się na kierę rdza rzuciła, ale ... jestem ZADOWOLONY, choć teraz wziąłbym jakiegoś trekinga na kółkach 28" ![]() góral na 26" nie nadaje się do "szybkiej" jazdy drogowej ... tyle ode mnie |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Takie moje cool story - nie rozśmieszaj mnie nawet "szybkiej".
Nasz kraj jest dziwny. Masz odcinek drogi 2km na której jest zakaz poruszania się rowerów - przed i za tym odcinkiem zakazu nie ma. Na tych 2km jest ścieżka rowerowa z kostki brukowej dzielona z chodnikiem, co 5 metrów podjazd na posesję (każdy wie jak taki podjazd wygląda), co 200m ze ścieżki wyrasta drzewo, a na wysokości 1km jest zatoczka - przystanek, przez który to ta ścieżka też zakręca. Kolega dostał mandat bo kolarką jechał po asfalcie a nie po ścieżce. Fajnie - miał połamać kogoś, albo siebie na tym "tworze" lub wpaść w drzewo (jechał 50km/h) ? Ja się pytam, miał pruć kolarką po ścieżce i posłać jakiegoś dzieciaka do szpitala ? Polska nie nadaje się na nic więcej jak bycie 'niedzielnym rowerzystą' jadącym składaczkiem... Da się w ogóle wybronić w sądzie przed tym łajdactwem ? Bo ja też siebie uważam za kolarza, a nie rowerzystę - niby to to samo, ale jest subtelna różnica...
|
|
|
#3 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
Data rejestracji: 22.03.2005
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
edo juz nie przesadzaj....
promciu ile masz wzrostu i wagi?
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
176 i 84
To moze warto jeszcze troche dolozyc i kupic z lepsza przerzutka na tyl i czyms tam jeszcze http://rowery.shop.pl/view/590 Choc to juz i tak przekroczylem zdecydowanie moje zalozenia
Ostatnio zmieniany przez prometeusz : 10.05.2012 o godz. 10:53 |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Guru
Data rejestracji: 07.01.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Od 2 miesiecy mecze dzien w dzien. Nawet nie wiedzialem ze dwa pedaly tak wciagaja .Nawet nie ma czasu na forum zagladnac
|
|
|
|
|
#6 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
no to rama 20 moze byc juz za duza. waga mala wiec nie ma co patrzec na jakies wzmacniane obrecze.
za pare jak wroce do domu dam pare propozycji, sie porowna i bedzie ok
Tanie konta shell, www, php, sql - info priv Moj kanal Youtube /msg demek at freenode // Intel Pentium 4 630 3,0@5,6 GHZ --100% O/C CLUB 3Ghz@6750Mhz PISIOR - PRAWO I SPRAWIEDLIWOŚĆ I OJCIEC RYDZYK MEMORANDO - UZYTKOWNIK, KTOREGO DLA DOBRA WLASNEGO, DOBRA WLASNYCH PIENIEDZY I DOBRA WLASNYCH NERWOW NALEZY OMIJAC SZEROKIM LUKIEM |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Pingwin specjalista.
Data rejestracji: 22.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
No właśnie, to mnie ciekawi ?!
|
|
|
#9 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
jesli to DDR to musi sie nia poruszac jesli biegnie w kierunku jego jazdy
|
|
|
|
|
#10 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Kolejny zboczeniec co go dwa pedały wciągają!
Pękł mi wężyk od pompki, a dodana do roweru, to takie maleństwo, onanizować trzeba się wolniej niż nią pompować. Ale dzięki wprawie, to prawie napompowałem koła, ale mało zejścia śmiertelnego nie zaliczyłem. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
PODWÓJNY DZIADEK
Zlotowicz
Data rejestracji: 26.06.2004
Cytat:
|
|
|
|
#12 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
dobra pompka 30zl w decatlonie
![]() ja juz nie zboczeniec, dostalem bana na rower na minimum miesiac (ale spokojnie za kilka dni beda juz 3 miesiace)
|
|
|
|
|
#13 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Obie łapy bolą, ona się nadaje, żeby trochę dobić na trasie, jak zejdzie więcej, to naprawdę można zaliczyć zejście.
![]() W Decatlonie za 30, interesujące. A problem jest w tym, że mam dętki z rowerowymi wentylami... gdzieś mam jakąś marną przejściówkę, może potem zrobię próbę na stacji, tylko oni mają kompresor full automat, a przy wentylu rowerowym nie ma mowy, żeby dobrze ciśnienie nabił, trzeba będzie na oko. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
ZnakJaworznickiegoBikera
|
|
|
|
|
#15 |
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Co to jest za rodzaj wentyla? Będzie pasować ta pompka?
Załącznik 60358 // Już wiem, to Dunlop, czyli archaiczny jak w składakach Wigry.
Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:41 |
|
|
|
![]() |
|
|
Podobne dyskusje
|
||||
| Dyskusja | Autor | Forum | Odpow. | Ostatni Post |
| Polskie Radio BIS upadło - Czyli cenzure w Polsce czas zacząć... | Qbi@k | Off topic | 73 | 03.10.2013 18:16 |
| AVI -> VCD [poradnik] | sc0rpi0 | DVD-Video | 282 | 28.11.2011 13:34 |
| 11 Wrzesnia WTC | andy | Off topic | 51 | 22.11.2006 22:34 |
| Pranie #@$%*& ! | mr_spock | Off topic | 55 | 06.09.2004 13:01 |