![]() |
Cytat:
Wysyłanie na modły może i jest złośliwe, ale nie chamskie i bezczelne, jak to ma miejsce w przypadku proponowania obnażania się! Czy w dyskusjach z rodziną i znajomymi też używasz takich "subtelnych" propozycji? Chyba nie, bo po takich słowach dostałbyś najnormalniej w pysk i wiedziałbyś na przyszłość, że to przegięcie. Po prostu brak Ci odrobiny kultury. P.S. A odnośnie braku argumentów, to napisałem poprzednio, że po prostu dalsza dyskusja z Tobą mija się z celem. Dlatego daruj sobie słowa o braku argumentów i puszczaniu nerwów. |
Cytat:
nie możesz sprowadzać wszystkiego do takich uogólnień, że bronisz Polaków, a potem dopiero mówisz o co naprawdę Ci chodzi. A co do wojsk polskich, to wojna w Iraku nie była naszą wojna i niepotrzebnie tam pojechaliśmy, tak samo ta wojna nie jest naszą i nie możemy się tam pchać, to może dla nas mieć bardzo złe skutki. Co innego, gdyby to był wyjazd w jakimś kontyngencie np. ONZ, NATO, wówczas trochę żołnierzy można wysłać, ale samodzielnie albo w sojuszu z dwoma państwami to nie. Tak to wygląda wg mnie. |
Cytat:
Więc zacząłeś używać uwagi osobiste:chamski, obraźliwe, nieeleganckie. Gdybyś nie użył argumentu o modłach, to ja nie użyłbym spodenek. P.S. jest taki przycisk ignoruj. |
Cytat:
Uważam, że nie jesteś elastyczny, a chamski. Ale to oczywiście kwestia nazewnictwa. Dla niektórych może bezczelność jest po prostu elastycznością. Kolejna sprawa... jak do kogoś zwracasz się per "ty, twój etc.", to rozpoczyna się z dużej litery. Inaczej jest to obraźliwe i nieeleganckie. Ale rozumiem, że taka pisownia wynika z Twojej elastyczności? |
Cytat:
Cytat:
Zacznij stosować logikę w wypowiedzi, bo inaczej traci sens i gubisz się. Ostatnio Izrael próbuje łapać terrorystów lub podejrzanych o terroryzm, używając śmigłowców i rakiet. Sposób bardzo skuteczny, ale ciężko tak złapać kogoś żywcem, to że zginie przy okazji jego rodzina to są koszty uboczne. Tylko przypominam, że Izrael chlubi się że jest państwem demokratycznym, w odróżnieniu od sąsiadów, więc powinien przestrzegać reguł państwa demokratycznego, a zachowuje się tak samo jak druga strona. Nie ma żadnej różnicy. |
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
To, że nie podoba mi się działanie Izraela, to nie znaczy, że jestem muzułmaninem. Chciałem tylko zasugerować (ale napiszę wprost, bo widzę, że nie zrozumiałeś), że nie chodziło o porwanie żołnierzy Izraelskich tylko o pretekst - jak widać każdy jest dobry dla Izraela. W końcu powodem wybuchu 2 wojny światowej było zajęcie radiostacji w Gliwicach. Cytat:
Bo czemu nie łapie terrorystów i sądzi ich. W końcu w Izraelu nie ma kary śmierci! To na jakiej zasadzie zabija terrorystów? |
Cytat:
|
Cytat:
ps. Gdyby to odemnie zalezało to bym migiem poslał nasz oddział z iraku do libanu po naszych.... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
spróbuj u nich cokolwiek kupić, nie targując się zawzięcie... zapomnij... :D |
Cytat:
Przecież nie może sobie pozwolić na prowokację i siedzenie z założonymi rękami. Już nie chcę myśleć o pobiciu dzieci rosyjskich dyplomatów, co Rosja powinna zrobić, pewnie zbombardować pół Polski, w końcu też nie może sobie pozwolić na prowokację i siedzenie z założonymi rękami. Cytat:
Cytat:
ale w końcu to jest niestety wojna i o pomyłki nietrudno. Zwłaszcza, że sam siedzisz w Polsce pijąc piwo, a nie w Libanie. |
Widzial ktos moze na necie ten filmik gdzie Bush przeprowadza rozmowe z Blair. Wtedy kiedy te mikrofony byly wlaczone, a nie mialy byc.
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 03:16. |