![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#16 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
A czy nie masz juz sobie czym dupy zawracac??!!
He? Znaczy jestes od nie dawna i chcesz sie wykazac? Poza tym piszac ten post sam sobie napijasz posty.Bo teraz bedzie trzeba jeszzce z kilka razy odpowiedziec itp. Uwazam, ze tak jest dobrze i niech zostanie. Zgadzam sie z oldgringo i bgn. I nie psuj kolego atmosfery na forum!!! Dla mnie jest ok, sa tutaj zyczliwi ludzie, ktorzy sa gotowi ci pomoc(wiele razy korzystalem z pomocy osob na forum) i to bezinteresownie co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane. |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Gość
|
Nabije sobie jeszcze jednego posta:-D
Ukrywac liczby postow nie ma po co! Podawanie: adresu i IP bardzo wskazane! Jestem za!!! (powinno byc obowiazkowe!) |
|
|
|
#18 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
ja bym nie naciskal tak strasznie na te IP - przykro jest chocby ze wzgledu na nierownosc - modemowiec ma cos takiego w zadzie - czlowiek ze stalym juz nie, bo mu przyjdzie cHacker i zrobi kuku - wiekszosc naszych komputerow nie oparla by sie dobremu atakowi (portal o q3arena - www.q3arena.gry.wp.pl - przez ostatnie 3 dni leczyl sie po takim ataku)
|
|
|
|
#19 |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Dokladnie tez nie jestem za podawaniem ip, zawsze moze sie ktos znalezc, kto chcialby ci poszperac gdzieniegdzie
|
|
|
#20 |
|
odeszły MAJSTER
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
kiedyś liczba postów wpływała bezpośrednio na taki mały przypis pod xywą. teraz można go modyfikować zależnie od własnej woli. zatem liczba postów jest raczej przydatna. ale to tak tylko moim skromnym zdaniem
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Ja jestem tu prawie codziennie chyba że ma mnie w domu ale liczba postów niejest moim celem pierwszorzędnym (jeżeli uważam że w danym temacie zostało wszystko powiedziane to się poprostu nieodzywam) co do IP mam stałe ale na forum wiecznie było pokazywane niewłaściwe więc jest to dla mnie bez różnicy.
|
|
|
#22 |
|
MAJSTER zlotowy
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Ja akurat mam hosta bas.costam.pl i bardzo by mnie nie bolało, że go widać, ale nie jest to bezpieczne. Dodatkowo każdy średnio inteligentny szympans może sobie podmienić hosta i tyle go widzieli, więc pokiego wała bawić się w to? Na gsmonline.pl pokazują, na telefon.gsm.pl robili takie próby przez kilka dni i zrezygnowali bo jest to bez sensu zwłaszcza w sytuacji jak i tak musimy się logować co skutecznie odstrasza dowcipnisiów.
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Gość
|
Cytat:
Pewnie teraz mi powiesz ze mam 16 lat i niewiem co gadam. To prawda moze nie wiem za duzo ale w jak na moj wiek uwazam ze wiem bardzo duzo. |
|
|
|
|
#25 | |
|
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Oj Bracia!
Wydaje mi sie ze nie ma co sie klucic. Nie wierze zeby larynx'owi o to chodzilo. Zastanowmy sie dlaczego na Forum panuje taka mila atmosfera... Wlasnie dlatego, ze jest tu wielu zyczliwych ludzi, z ktorymi mozna dojsc do porozumienia i to sie chwali. Podtrzymujmy ta atmosfere!!! Pozdrawiam
|
|
|
#27 | |
|
Jacoob Member
Data rejestracji: 31.08.2001
![]() |
Cytat:
|
|
|