Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.09.2002, 18:16   #16
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
A czy nie masz juz sobie czym dupy zawracac??!!
He?
Znaczy jestes od nie dawna i chcesz sie wykazac?
Poza tym piszac ten post sam sobie napijasz posty.Bo teraz bedzie trzeba jeszzce z kilka razy odpowiedziec itp.
Uwazam, ze tak jest dobrze i niech zostanie.
Zgadzam sie z oldgringo i bgn.
I nie psuj kolego atmosfery na forum!!!
Dla mnie jest ok, sa tutaj zyczliwi ludzie, ktorzy sa gotowi ci pomoc(wiele razy korzystalem z pomocy osob na forum) i to bezinteresownie co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane.

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 23.09.2002, 18:26   #17
Yahol
Gość

Nabije sobie jeszcze jednego posta:-D
Ukrywac liczby postow nie ma po co!
Podawanie: adresu i IP bardzo wskazane! Jestem za!!!
(powinno byc obowiazkowe!)
  Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.09.2002, 18:57   #18
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja bym nie naciskal tak strasznie na te IP - przykro jest chocby ze wzgledu na nierownosc - modemowiec ma cos takiego w zadzie - czlowiek ze stalym juz nie, bo mu przyjdzie cHacker i zrobi kuku - wiekszosc naszych komputerow nie oparla by sie dobremu atakowi (portal o q3arena - www.q3arena.gry.wp.pl - przez ostatnie 3 dni leczyl sie po takim ataku)
Stary 23.09.2002, 19:05   #19
Druss
Costam

Data rejestracji: 20.05.2002
Druss zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Dokladnie tez nie jestem za podawaniem ip, zawsze moze sie ktos znalezc, kto chcialby ci poszperac gdzieniegdzie
Druss jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.09.2002, 19:15   #20
mapsajm
odeszły MAJSTER

Data rejestracji: 24.02.2002
mapsajm niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
kiedyś liczba postów wpływała bezpośrednio na taki mały przypis pod xywą. teraz można go modyfikować zależnie od własnej woli. zatem liczba postów jest raczej przydatna. ale to tak tylko moim skromnym zdaniem
mapsajm jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.09.2002, 19:51   #21
jacoob
Jacoob Member

Data rejestracji: 31.08.2001
jacoob niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja jestem tu prawie codziennie chyba że ma mnie w domu ale liczba postów niejest moim celem pierwszorzędnym (jeżeli uważam że w danym temacie zostało wszystko powiedziane to się poprostu nieodzywam) co do IP mam stałe ale na forum wiecznie było pokazywane niewłaściwe więc jest to dla mnie bez różnicy.
Stary 23.09.2002, 21:08   #22
bas
MAJSTER zlotowy

Data rejestracji: 16.05.2002
bas niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Ja akurat mam hosta bas.costam.pl i bardzo by mnie nie bolało, że go widać, ale nie jest to bezpieczne. Dodatkowo każdy średnio inteligentny szympans może sobie podmienić hosta i tyle go widzieli, więc pokiego wała bawić się w to? Na gsmonline.pl pokazują, na telefon.gsm.pl robili takie próby przez kilka dni i zrezygnowali bo jest to bez sensu zwłaszcza w sytuacji jak i tak musimy się logować co skutecznie odstrasza dowcipnisiów.
Stary 23.09.2002, 22:21   #23
Ice
***Fakt jest faktem..***

Data rejestracji: 09.05.2002
Ice zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A Ja nie nabijam sobie postów :-D :-D :-D

Pozdrawiam Ice
Ice jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.09.2002, 22:57   #24
/||\aster
Gość

Cytat:
Weron napisa***322;(a)
He?
Poza tym piszac ten post sam sobie napijasz posty.Bo teraz bedzie trzeba jeszzce z kilka razy odpowiedziec itp.
Dla mnie jest ok, sa tutaj zyczliwi ludzie, ktorzy sa gotowi ci pomoc(wiele razy korzystalem z pomocy osob na forum) i to bezinteresownie co w dzisiejszych czasach jest rzadko spotykane.
Ja nie psuje atmosfery. Jezeli tak uwazasz to trudno, jest na forum od niedawna I CO Z TEGO. A co do czepiania sie to wy(nie wszyscy) sie wszystkich czepiacie i nabijacie sobie posty odpowiedziam typu SZUKAJ, powtarzacie sie typu wlacz DMA i sie pytacie o ASPI. Nie mam do was pretesji ALE taki weron gada mi ze sie chce wykazac, staz na forum jest wazny ale nie tyle co umiejetnosci (ja ich nie mam na tyle zeby sie chwalic) bo ktos poprostu tutaj nigdy nie zagladal bo nie bylo potrzeby i pewnego dnia stwierdzil czemu nie. Jak ci nie pasuje tutaj moja osoba to trudno masz pecha, nie czytaj moich postow i mnie zignoroj. A co do moich postow to sorry ze sie z wami nie zgadzam i nie przytakuje tak jak niektorzy ja wyrazam swoje zdanie o danym temacie a nie tylko przytakuje tak jak to robia niektorzy. Nie moja wina, ze nie uwarzam tak jak reszta we wszystkich postach.
Pewnie teraz mi powiesz ze mam 16 lat i niewiem co gadam. To prawda moze nie wiem za duzo ale w jak na moj wiek uwazam ze wiem bardzo duzo.
Stary 23.09.2002, 23:16   #25
oldgringo
old Member

Data rejestracji: 31.01.2002
oldgringo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

Ja nie psuje atmosfery. Jezeli tak uwazasz to trudno, jest na forum od niedawna I CO Z TEGO. A co do czepiania sie to wy(nie wszyscy) sie wszystkich czepiacie i nabijacie sobie posty odpowiedziam typu SZUKAJ, powtarzacie sie typu wlacz DMA i sie pytacie o ASPI. Nie mam do was pretesji ALE taki weron gada mi ze sie chce wykazac, staz na forum jest wazny ale nie tyle co umiejetnosci (ja ich nie mam na tyle zeby sie chwalic) bo ktos poprostu tutaj nigdy nie zagladal bo nie bylo potrzeby i pewnego dnia stwierdzil czemu nie. Jak ci nie pasuje tutaj moja osoba to trudno masz pecha, nie czytaj moich postow i mnie zignoroj. A co do moich postow to sorry ze sie z wami nie zgadzam i nie przytakuje tak jak niektorzy ja wyrazam swoje zdanie o danym temacie a nie tylko przytakuje tak jak to robia niektorzy. Nie moja wina, ze nie uwarzam tak jak reszta we wszystkich postach.
Pewnie teraz mi powiesz ze mam 16 lat i niewiem co gadam. To prawda moze nie wiem za duzo ale w jak na moj wiek uwazam ze wiem bardzo duzo.
Stary wyluzuj. Z tego co zrozumiałem ,to Weron miał na myśli autora tego posta a nie ciebie.Chyba robisz się trochę przewrażliwiony.
Stary 23.09.2002, 23:16   #26
artoor
Forumator

Data rejestracji: 21.11.2001
artoor zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Smile

Oj Bracia!
Wydaje mi sie ze nie ma co sie klucic. Nie wierze zeby larynx'owi o to chodzilo. Zastanowmy sie dlaczego na Forum panuje taka mila atmosfera... Wlasnie dlatego, ze jest tu wielu zyczliwych ludzi, z ktorymi mozna dojsc do porozumienia i to sie chwali. Podtrzymujmy ta atmosfere!!!
Pozdrawiam

/ Konfucjusz /
artoor jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 23.09.2002, 23:47   #27
jacoob
Jacoob Member

Data rejestracji: 31.08.2001
jacoob niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)

"Uderzyć w stół a nożyce się odezwą"
Stary 24.09.2002, 00:01   #28
/||\aster
Gość

Cytat:
Weron napisa***322;(a)
He?
Jezeli nie miales mnie na mysli to bardzo przepraszam, ale sadze ze to bylo kierowane do mnie wszystko na to wskazuje. Ja sie nie chce klucic bo tutaj jestem zeby sie czegos nauczyc a od klucenia mam czata na interii
Stary 24.09.2002, 00:03   #29
Monter
Użyszkodnik

Data rejestracji: 29.03.2001
Monter niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
/\aster napisa***322;(a)
Ja tez sobie ponabijam. Wali mnie to co myslicie o moich postach. Pisze to co chce i nikt mi nie bedzie gadal jaki topic mam zalozyc a jakich nie powinienem.
Hej ASTER... Po Twoich wypowiedziach widać, że wiele rzeczy Cię WALI, ale jak będziesz zakładał topic z puli tutaj niemile widzianej - to będą one kasowane. Jak to nie pomoże - zgadnij co zostanie skasowane... ? Miłego kozaczenia... 8)
Monter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 24.09.2002, 00:05   #30
/||\aster
Gość

Cytat:
Monter napisa***322;(a)

Hej ASTER... Po Twoich wypowiedziach widać, że wiele rzeczy Cię WALI, ale jak będziesz zakładał topic z puli tutaj niemile widzianej - to będą one kasowane. Jak to nie pomoże - zgadnij co zostanie skasowane... ? Miłego kozaczenia... 8)
Monter mnie wiele rzeczy nie wali, zakladam takie posty ktore mi sie doczegos przydadza ktore potrzebuje do czegos jezeli ktos je uwaza za bezwartosciowe to moze one sa takei ale nie dla mnie.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: