![]() |
Cytat:
|
jest atrakcyjna blondynka z ladna koszulka - i pieknym wnetrzem - wiec glupi chyba nie jest...
:) wyluzuj, wszyscy zapomnieli o tym co przezyles pare dni temu i dobrze bo niektorych ponioslo - ale nie prowokuj - ja ci krzywdy nie zrobie i marnego slowa nei powiem, ale inni... kto wie?... |
Mówicie że ja zakładam głupie posty a TEN JAKI JEST ????
|
Każdy preferuje inny system. Mój ma dużo do zaoferowania, jest rozwinięty i ewoluował do porządanego stanu. Cokolwiek to znaczy. A system fajny Sid podesłał. Podoba się ogólni i wzbudza kontrowersje.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
on poczuł sie urażony PS.juz starozytni twiedzili że związek pomiędzy facetami niekoniecznie oparty na seksie jest najwyższą i najbardziej wyrafinowano formą kontaktów jaka isnieje we wszechświecie [/B][/QUOTE] ja nie czuje sie urażony bo nie jestem gejem:) |
Witam !
A na plecach ma napis "Można teraz bezpiecznie wyłaczyć komputer ... albo SYSTEM ZAJĘTY !!!:-D Obudowa niezła / guiczki tesh niczego sobie !! |
Cytat:
|
Ja bym chętnie ponaciskał te jej guziczki ,aż do resetu(jej lub mojego).
|
taaak, podklad jest calkiem ok. - patrzac na to zdjecie zauwazam wreszcie zalety stabilnego systemu i przejzystych okienek - w2k rules
|
Cytat:
pozdro |
ja osobiscie to bym troche convergencje troche poprawil - literki sie rozmywaja...
|
wiesz co Sid - na takich wypuklosciach to kazdy system sie zwiesi
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:25. |