![]() |
Co to jest retina?
Takie cos Ślaskiego? |
rozbij mu retine...
|
Ja bym Mutemumaxu w matrycę!
|
bo ajony tak maja juz
tennomaxuja i tyle |
Dzwoniłem do Maxa. Masz przeje... za propagowanie.
On ten Max jest w altobusie i sie wstydzi. Edit: On Tenmax musial być we ałtobusie pod mostem albowiem ajfon dawał tylko gupie nagranie....We językach jakie mu odpowiedziałem wziąwszy jezyk do tyłu |
to sie nazywa inaczej
woda rozmowna :D |
Wodka chyba :-P...
Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Jak tu wpadnę z wodą święconą
to popamiętacie długo... |
Sobrus egzorcysta!
Walczy z demonami! ;-) Wiadomo***347;***263; wys***322;ana z ***63743; iPhone 4 przy u***380;yciu Tapatalk |
Wczoraj walczyłem z notification-daemon, bo daemon xfce4-notify mi sie nie podoba, a daemon notify-osd nie obsługuje akcji...
|
satanista!
;-) |
Cytat:
Ale załóżmy, że zgodnie z nią masz rację, to powiem, że mi w takim wypadku nie przeszkadza Polska - państwo wyznaniowe. Oczywiście pewne rzeczy bym zmienił, ale to już inna sprawa. Chyba za daleko poszliśmy z tym offtopem. Pisane na lapku pod rządami linuksa). |
ale my zyjemy w panstwie wyznaniowym
tylko nikt tego glosno powiedziec nie chce |
Cytat:
Niech się on... |
Cytat:
Niestety żadnego ortodoksyjnego żyda nie poznałem, tych nieortodoksyjnych owszem. Przynajmniej tych, o których wiem. Choć ortodoksa zazwyczaj łatwiej odróżnić. Też jestem za rozdziałem państwa od kościoła. Krzyż w szpitalu, szkole, urzędzie tego nie narusza, bo z tego co wiem, chyba że się mylę, to obecność krucyfiksu w tych miejscach nie jest w żaden sposób usankcjonowana konkordatem. Wiara to oczywiście indywidualna sprawa każdego, ale nie ma powodu, by zakazywać jej swobodnego wyrażania (TO jest chyba podstawowa różnica między nami, choć zapewne nie jedyna). Jedynym ograniczeniem jest przymusowa katechizacja. Uważam, że nie wolno "zabijać" w człowieku indywidualizmu, ma do niego prawo. Może nosić stroje jakie chce, wyznawać co chce i nie musi się tego wstydzić. @Demek Nie chciałbym żyć w państwie wyznaniowym, ale nam to nie grozi. |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:42. |