![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#31 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
Otwierasz pusty nowy dokument - w Formacie otwierasz Czcionka - wybierzsz z listy swoich czcionek co tam chcesz - rodzaj, itd. - na dole klikasz w okienko domyślnie. Zmiany beda dotyczyly domyslnego szabl0nu Normal.dot i od tej pory bedziasz mial swoja czcionke prz otwarciu. Oczywiscie mozna do zrobic dla dowolnego szblonu indywidualnego - mam nap, taki do korespondencji z wpisanymi swoimi danymi> Przy autoformatowaniu bedzie oczywiscie domyslna czcionka szblonu *.dot Jesli nie o to chodzilo - sorry - widocznie cie nie do konca zrozumialem **************** sorry - nie cztalem poczatku i posty kristowsa - dlatego powtórzyłem sie. Ale u mnie to działa - nic mi nie wywala, a przecież ten alt +litera do polskiej czcionki tez naciskam. Po przeczytaniu postu specjalnie wordzika otworzyle i cis tam sobie na domyslnym szablonie normal.dot popsalem właczajac autoformatowanie i jest O.K. Worda mam z Pakietu XP2003 prof - fakt, ze legalnego - ale nie sadze zeby cos to znienialo- jedyna rzecz ktora robilem to zainstalowanie paru poprawek do Office 2003 z strony win Update Ostatnio zmieniany przez bgn : 30.10.2004 o godz. 11:12 |
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#32 |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
@bgn; nie do końca mnie zrozumiałeś: problem dotyczy wyłącznie czcionek produkcji innej niż M$, w moim przypadku produkcji Corel'a.
Użycie na czcionce Corelowskiej celem wprowadzenia polskiej litery ALT, powoduje, że wordXP i 2k3 przestawia czcionkę na produkcji M$, np. TNR. 8 )
![]() |
#33 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|