![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
|
|
#1 |
|
Szokujący
Data rejestracji: 20.01.2010
![]() |
Dobra powiem tak.
Albo się ma tendencję do tycia albo nie. Ja osobiście mam metabolizm no miód-majonez żre ile się da (kocham jeść - tłuste / za słodkim nie przepadam chyba że mam chcicę) i nie tyję na tyle by było widać jakieś tłuszcze czy coś. Może dlatego, że rosnę (mam 17 lat i 175-180~ wzrostu ważę 70-75kg). Ale co do chudnięcia podobno działają tgz. kijki (chodzisz po lesie np. i się na nich podpierasz - nooo wiesz o co chodzi ), kiedyś czytałem, że MASTURBACJA (u facetów) podobno świetnie działa (nie wiem ile w tym prawdy XD). Jeżeli masz trochę ciałka i chcesz obrócić je na "swoją stronę" to polecam zacząć ćwiczyć (ciężarki itp) zamienisz masę na mięśnie.A później zostaniesz bramkarzem w dyskotece (i żyli długo i szczęśliwie). ![]() Żadnego zbędnego tłuszczyku o// tylko opalić by się kur***a przydało xD Ostatnio zmieniany przez Vasaki : 11.02.2010 o godz. 11:37 |
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
egipski bóg
Data rejestracji: 28.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
|
|
#4 | |
|
Pa rampamer
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 24.10.2006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() W Twoim wieku jadłem co się tylko dało (jak jajecznica, to z 10 jaj, jak kanapki, to po 9-12) i nic kompletnie nie było po mnie widać. Jak się któregoś razu stołowałem w jednym takim barze mlecznym podczas w Zakopanem, to aż zwróciłem uwagę pań przy kasie, bo codziennie jadłem co innego, ale zawsze po trzy porcje ![]() Po dwudziestce najwyraźniej skończyłem rosnąć bo jem znacznie mniej, a waga jednak poszła w górę (z nieśmiertelnego przedziału 62-65, jaki utrzymywał się u mnie przez jakieś 5-6 lat do 80 kg). Mimo wszystko jednak jemy zbyt wiele - przypomina mi się jak Cejrowski w "Boso przez świat" pokazywał "śniadanie" dziecka z jakiegoś plemienia (nie pamiętam, skąd dokładnie). Trzyma w ręku rybkę podobną do makreli [edit - sardynki ], tylko nieco większą (trochę ponad 10 cm) i mówi "To wystarczy. To my, Europejczycy, jemy za dużo".
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez Jarson : 11.02.2010 o godz. 20:10 |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 16.01.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |||||
|
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz
Data rejestracji: 30.11.2004
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biedaczysko nadnapalone! ![]() Tak! Ma. Pewnie, że ma. Nie wiadomo tylko czy dodatnich, czy ujemnych. ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
|
|
#7 | |
|
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
(nie, żeby chciał)
|
|
|
|
#8 |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
kilka panienek to cwiczy intelekt - bardziej niz cokolwiek innego...
i nie pytajcie skad wiem
|
|
|
|
#9 |
|
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
LKARNITYNA PLUS + basen + bieganie + rower + ćwiczenia siłowe na brzuch + zawzięcie i cierpliwość = gwaranowany efekt
www.sportatut.pl -> zajrzyj
|
|
|
#10 |
|
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
nic nie robić, tłuszczyk rulez !!!
|
|
|
#11 | |
|
***Fakt jest faktem..***
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Re: Macie jakis sposob na zrzucenie zbednych kalorii??
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 11.12.2002
![]() |
Cytat:
![]() Wiem coś o tym, bo były takie czasy, że zrzuciłem 40k w ciągu pół roku i jakoś żyję. Przy każdej diecie najgorsze są pierwsze 3 dni - jak je przetszymasz to potem jakoś przywykniesz ... Ostrzegam, że żreć się będzie chciało jak cholera ... No i przeb pamiętać o efekcie jojo... Fakt, że ostanio mi trochę przybyło i znowu będzie trzeba powalczyć. Z moich doświadczeń wynika, że najlepsza na to pora to wiosna i lato. Zimą człowiek siedzi dlugo w chałupie i tylko by żarł. Wiosną jakoś czuję mniejszy napór aby zaglądać do lodówki... 8) Oczywiście mógłbym tu ci z marszu zalecić kilka dieta-cudów i dużo ruchu, ale każdy musi do chyba dobrać indywidualnie. I nie ma zmiłuj się. Zapamiętaj - jeśli masz skłonności do tycia będiesz je miał do końca życia (tak jak wyleczony narkoman - zawsze już będzie narkomanem "w stanie uśpienia"). I jeśli chcesz być szczupły to niestety trzeba przy każdym kęsie zastanowić się czy był on niezbędny. Piszę to ze smutkiem bo to się tyczy także mnie . Ale powiadają - Prawda cię wyzwoli ...
|
|
|
|
#13 | |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 05.11.2002
![]() |
Re: Re: Macie jakis sposob na zrzucenie zbednych kalorii??
Cytat:
Dla mnie najlepszy sposób na schudnięcie(wybróbowany)to schlanie się jak świnia.Potem nie moge wogóle jeść przez jakieś 3 dni.Zobaczymy jak to podziała bo dzisiaj już 3 dzień prawoe nie jem tylko piję wode.Jutro się zwarzę na wadze i zobaczymy.Ale z dośąwiadczenia eim że już na pewno schudłem. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
|
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
Re: Re: Re: Macie jakis sposob na zrzucenie zbednych kalorii??
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Costam
Data rejestracji: 20.05.2002
![]() |
Cytat:
|