![]() |
Macie jakis sposob na zrzucenie zbednych kalorii??
Otoz od poczatku zimy, od ciaglego siedzenia przy kompie urosl mi troche brzuszek!! ;p
Macie jakis dobry a zarazem skuteczny sposob na odchudzanie??? 8) |
Jasne8)
1. Nie kupować Abgynnic (czy jak to sie tam pisze:) ) 2. Duuuużo ruchu!!! 3. Do pracy lub do szkoły zapitalać na nogach a nie samochodzikiem czy autobusem:) 4. Mniej siedzenia przy kompie bo brzuch jeszcze bardziej urośnie:) 5. Podobno jak się człowiek dużo stresuje to szybko mu kg ubywają:) :) |
Ja tam sie odchudzam jadac na dystansie 10km (sredni speed 20km/h) na rowerze staram sie takie kursy robic codzienie (w lato ofkorz) :)
a teren wokol domu mam pagorkowaty takze po takiej jezdzie jestem tak padniety ze tylko bol nog, kapiel, lozko i 10kb sadla mniej :jezyk: |
Ruch, ruch, ruch i tylko ruch!!!!!
|
Cytat:
|
Jak to moja przyjaciolka mowi. Najlepszymi sposobami sa 2 rzeczy na "S", czyli Sport i Sex.
|
Cytat:
|
Polecam dietę MŻ
(Mniej Żreć)^_^ |
Cytat:
|
Cytat:
|
hmmm
jest jeszcze dieta ŻP - Zryj Polowe... a sex jest niezly - ciezko jednoczesnie (mowimy o satysfakcjonujacym pieknym sexie - a nie pieciominutowce) uprawiac i siedziec przy kompie - unikmay w ten sposob napromieniowania od kompa, urazow nadgarstkow, garba i hemoroidow - a cwiczymy caaaale cialo... moze potrenuj wiecej? sex ejst piekny sex jest jeszcze piekniejszy kiedy jest z kobieta... :D |
Cytat:
Wlasnie mi sie przypomnialo jak na Reality TV przylapali goscia ktory pracowal jako ochroniarz na hurtowni z zabawkami i sie z nimi zabawial. :D ^_^ :D |
Cytat:
|
o czym ja mysle?
o tym jak byc dobrym modem naturalnie... a o czym innym? pogloski jakobym byl nienasyconym kobieciarzem uznaje za wroga propagande - brzuszki wiedza jak wygladam wiec wiedza ze nie jest to w moim przypadku takie proste... a szkoda :D |
nie pic piwa i miec sprawna panienke,
a najlepiej kilka. Szybko zrzucisz a i miesnie brzucha podbudujesz:) Zrezygnowac z McDonalds^_^ |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:18. |