Powrót   Forum CDRinfo.pl > Różne > Off topic

Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom.

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.12.2005, 16:31   #1
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kontestator
@ed Iron Maiden to jest dobry zespół, a i tak za lightowy jest a ta zabawka nie ma wcale finezji.
polecam zwiazac go założyć mu na szyje pentle i koncówke pentli dowiązać do rąk które ma zwiazane z tyłu i zaprosic jakieś elfie pomocniczki mikołaja aby wykonały taniec "brzucha" jak sie chłopak bedzie do nich wyrywał sam sie poddusi i mu sie odechce DAWAĆ LIPNE PREZENTY
bij mnie bij
ale ta zabawka właśnie się nazywa iron maiden
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.12.2005, 16:45   #2
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja nic nie dostalem... OBCIAC MU NARZAD ... wiecie jaki...

@prometeusz - specjalnie dla ciebie usunalem posta i utworzyłem nowego

--EDIT--

Czyżby Św. Mikołaj lubił NFS, a moze tylko testowal?
Dołączone obrazki
Mam Go!!!!-mikolaj.gif 

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl

Ostatnio zmieniany przez kizio : 06.12.2005 o godz. 17:53
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 18:53   #3
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez kontestator
złapałem go i nie wypuszcze zanim mi nie obieca, że następnym razem postara się o lepsze prezenty.
Tak, przetrzymuje sw. Mikołaja przykutego do kaloryfera, jesli ktos jest równie niezadowolony jak ja z prezentów, moze wpaść i sprzedac czerwonemu pajacowi kopa
wypuszczę go jak mi zagra marsyliankę na grzebieniu
trzymaj grubasa na glodzie - niech chudnie

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 18:59   #4
malaczarna
Guru

Data rejestracji: 05.06.2005
malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>malaczarna wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
ale z Was brutale nic dziwnego ze Mikolaj nie daje Wam prezentow, byliscie i jestescie niegrzeczni
Stary 06.12.2005, 19:08   #5
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez malaczarna
ale z Was brutale nic dziwnego ze Mikolaj nie daje Wam prezentow, byliscie i jestescie niegrzeczni
Bardzo dobrze powiedziane!!!
IceManSpy jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 19:31   #6
DreamCrusher
Guru

Data rejestracji: 04.01.2003
DreamCrusher zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez malaczarna
nie do wszystkich zdazyl dzisiaj wiec trzeba go zeby drugi raz w tym miesiacu juz tego bledu nie popelnil

DreamCrusher jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 19:38   #7
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
brutale!
koniaczek mu dac, pogadac z chlopina - caly rok na biegunie z jedna baba i elfami to na pewno meskiej rozmowy spragniony
wtedy lepiej sie zacznie wam dostawac po choinke...

choc widzialem ze w tym roku trafil do wszystkich dzieci, wiec chyba nie jest tak zle...
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 19:46   #8
kontestator
conquer all

Data rejestracji: 10.01.2005
kontestator zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jest żle, ja mu kopa a on mówi, że chce jeszcze
wiec go biore głodem, zobaczymy albo ja albo on. w każdym razie jedno wiem pod choinkę juz sie postara na pewno

a tym co mu współczują, powiem tak - daliście sie nabrać tym bajeczkom że ten nierób jest taki dobry i kocha dzieci, własnie kocha dzieci tylko "inaczej" przyznał mi sie do tego jeszcze przed pobiciem, a kto wie do czego sie przyzna jeszcze...
Stary 06.12.2005, 19:54   #9
kizio
Wyrejestrowany

Data rejestracji: 10.07.2002
kizio zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
dobrze... niech chudnie to potem na biegunie zimno pedofilowi bedzie!

kiziopl na gmail
JID: kizio na jabster.pl
Zapraszam na http://blog.xitenet.pl
kizio jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 20:33   #10
woitas
αρχή

Data rejestracji: 16.06.2001
woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>woitas wyróżnia się na forum <450 - 549 pkt>
a do mnie przyszedł też mikołaj

no co? mogę sobie chyba o takim pomażyć

Ostatnio zmieniany przez woitas : 06.12.2005 o godz. 20:37
woitas jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 21:22   #11
Igloo
PiwoWar

Data rejestracji: 01.12.2003
Igloo zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas
jakiś ten mikołaj dziwny. niedość że wypchany silikonem to jeszcze z pyska jakis dziwno męski
Igloo jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.12.2005, 00:30   #12
Burak_PL
..

Data rejestracji: 14.07.2004
Burak_PL zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas

wiesz mieszkamy w jednym mieście to moze potem wpasc do mnie
Stary 07.12.2005, 00:56   #13
polakT
inżynier systemowy

Data rejestracji: 07.07.2004
polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>polakT jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Cytat:
Napisany przez woitas

No ja tez mam takie mikołajee. Jak ktos chce linka to na PW. Nie chce narazac sie na problemy ze strony modow
polakT jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 22:34   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Wink

Billy Bob Thornton w filmie Bad Santa pokazał mistrzostwo świata (jak zwykle zresztą w każdej roli) przedstawiając typowego pomagiera mikołaja

Ostatnio zmieniany przez ed hunter : 11.03.2020 o godz. 19:21
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.12.2005, 23:05   #15
TORQUE
rozpruwacz

Data rejestracji: 29.10.2004
TORQUE niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
żeby Mikołaj przynosił nowe prezenty należy mu sprawić nową żonę, aby miał więcej energii i chęci do pracy!!
Może zrobimy składkę na jakąś fajną laskę da św. Mikołaja, wtedy będzie nam lepsze prezenty przynowił w ramach podziękowań.
Odpowiedz na post

Twoje uprawnienia: