![]() |
No w kwietniu w kwietniu. Ale na EU sa przeznaczone inne wersje kolekcjonerskie, tzn. Inaczej wyposazone. Ale ok, znalazlem info o Fire Edition. chyba mi taka starczy ;) Bo tutaj razem z ta wysylka to juz az takim zapalonym graczem nie jestem ;)
|
Siopaki dostalem taka odp na zapytanie o gre.
"Hi Damian, Thank you for your email. We have reached allocations of this edition of the game. I apologise for any disappointment." Mam rozumiec ze wyczerpal sie limit dostepnych sztuk na ta gre or what ? |
Prościej było napisać, że sold out.
|
No wlasnie takiej odp. jak cos sie spodziewalem ;) To mnie troche zakrecilo ;) No ale ok jak sold out to sold out.
|
Zamawial ktos z niemieckiego amazon ?
Bo interesuje mnie ten przedmiot http://www.amazon.de/gp/product/B004...&s=ce-de&psc=1 i wysylka do pl/ie ale za cholere nie moge zwerywikowac kosztow wysylki(podane free, ale pewnie dotyczny wysylki na terenie Niemiec) Po podaniu swoich danych adresowych nie wiem ile zaplace a jestem juz przed podaniem numeru karty (karta nie moja ale mniejsza o to, bo i tak testuje tylko to;) Wychodzi niby ok 74 euro czy to dobra kwota - jest w stanie ktos to zweryfikowac? Oczywiscie jesli wysylka za prawie 10***8364; to juz sie nie oplaca tego kupowac:( Chyba ze ma sie karte amazon.de to 20***8364; off jak dobrze rozumiem. |
Ilość załączników: 1
A wystarczyło kliknąć tutaj:
Załącznik 57386 I doszedłbyś do tego: http://www.amazon.de/gp/help/custome...504950#ausland |
Oczywiscie doszedlem tam, temu tez wyszlo mi 73euro;)
|
No to spoko - dobrze Ci wyszło.
To znaczy (jak rozumiem) wcale nie dobrze. :mruga: |
Dobrze i strasznie;) A szkoda:) Potrzebuje jakiegos fajnego grajka aby w drodze do i z pracy sobie sluchac i zeby bateria w miare dlugo trzymala. Szukam dalej;)
|
Kilka tygodni temu za 10 funtów kupiłem w Enniskillen (ASDA) 4GB empetrójkę z radiem i nadajnikiem FM. Nawet jeszcze nie rozpakowałem. :szczerb:
|
na mymemory sa peny 16GB po 9,99 funta - refurbished, ale z nowka gwarancja
na ebay pady Samsunga 16GB po 250 funtow pare dni temu odebraem z mymemory sluchawke BT za niecale 5 funciakow... co ja q. robie w polsce... :hmm: |
przepłacasz.. jak my wszyscy...
|
co prawda to prawda...
|
Uwazaj jak ci clo dowala;) Raz tak mialem jak 2 penki wzialem;) Dobrze ze oddali.
|
z unii nie ma cla
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 14:55. |