![]() |
|
Nie do końca w temacie (bo sklep polski, ale większość towarów z zagranicy), ale trafiłem na taką stronę:
http://krainaksiazek.pl/sklep.html?lang_id=1 Wybór przytłaczający, ale jak się szuka czegoś konkretnego, to miejsce bardzo przydatne (jeszcze nie testowałem). |
www.polishmusic.ca
www.polishfilm.ca Są to linki do polskiego sklepu internetowego w Kanadzie. Mają bogaty wybór muzyki i filmów polskich. Niektóre pozycje niedostępne na rynku polskim a tam można dostać. Filmy raczej w systemie NTSC i z polską ścieżką językową lub lektorem. Sklep nie sprawdzony. Miałem co prawda już zamówioną u nich płytę ale zdążyłem wycofać zamówienie, bo akurat u nas była reedycja, no i kupiłem u nas, co jest chyba zrozumiałe. Płatność w sklepie kartą kredytową lub gotówką przekazem pocztowym Western Union. |
Krótkie pytanie - co się teraz opłaca (z ogólnie rozumianej elektroniki) przywieźć ze Stanów? W sensie, żeby przy ewentualnej sprzedaży była największa przebitka.
|
Cytat:
Cytat:
Myślałem nad http://www.thehut.com/. Wg. googlarza całkiem pochlebne opinie. |
dodadza roznice w stawce
|
nie
jezeli sklep przekracza jakies tam obroty z danym krajem (w tym przypadku PL, takich sklepow jest stosunkowo malo), to wtedy sa zobowiazani do naliczania VAT takiego, jak w kraju dostawy jezeli nie widzisz tego w koszyku (jak podacz adres dostawy), to nic wiecej nie zaplacisz NIE MOZNA doliczyc nieczego wiecej do tego, co juz widzisz przy platnosciach - czyli cena i koszt dostawy UK jest w Unii, wiec nie ma zadnych cel ani oplat dodatkowych PLACISZ TO, CO WIDZISZ W KOSZYKU! |
Dzięki.
Niektóre gry są tam naprawdę tanie, więc kupię, sprawdzę i podzielę się opinią na temat sklepu. |
Jou - cos dla Ciebie
wyciag z dzisiejszego newslettera mymemory Kod:
Sennheiser HD437 Headphones only ***163;19.99 |
Dzięki raz jeszcze. :spoko:
Warto brać te koss'y SB49 do muzy z komputera? Czy lepiej tańsze (a z tymi samymi parametrami) SB45? |
Mam te: http://www.mymemory.co.uk/Overhead-H...ble-Headphones i mogę polecić. Chyba, że potrzebujesz mikrofonu, to wtedy odpadają :)
|
No właśnie mikrofon się często (skype) przydaje. :taktak:
|
nie macalem ich, ze tak powiem
fajnie wygladaja ;) wez ktore ladniejsze :D jezeli nie masz mozliwosci sprawdzenia ich (masz np jakis sklep sieci ASK kolo siebie? albo cos w tym stylu?) mi tam bardziej na wyglad podobaja sie te tansze, za sam volume control bym nie doplacal 8***163; ew. poszperaj w sieci za opiniami |
Ilość załączników: 1
No to poszperam w sieci, bo sklepów ASK w pobliżu nie mam - zresztą są tylko 4 sklepy tej sieci, wszystkie cztery w Londynie. :>
Załącznik 54277 Rozejrzeć się mogę jedynie w PCworld lub Currys. :smutny: |
biorac pod uwage, ze kolo mojje blej pracy byly wszystkie 4, to mysllem, ze to bardziej swiatowa siec :D
my mistake w kazdym razie poczytaj jakby co ;) ja dla siebie z microphonem to kupilem Jabry na BT i jestem w niebowziety ;) a bez mic to mam szonhajzery dla Zony i UniTone dla siebie i tez jestemy kontent ;) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:13. |