![]() |
kolejne promocje z mymemory
jak sa dwie ceny - to ta pierwsza jest sugerowana, druga w promocji (ctrl c, ctrl v nie przenosi znacznikow skreslenia ;) ) Kod:
40% OFF! |
wyciag z mymemory dla Jou ;)
Kod:
UNLOCKED MOTOROLA MOBILE PHONE + FREE SIM CARD FOR ***163;17.99 |
mymemory
Kod:
|
Kod:
Sennheiser HD415 Headphones |
Jakby ktos bral cos do polski lub przyjezdzal niedlugo to jestem sklonny (memory sticka 8gb) zamowic :)
|
Przecież oni przysyłają do Polski - przesyłka wliczona w cenę. :P
|
polacy jakos nie wieza w takie cuda ;)
FREE WORLDWIDE DELIVERY - sprawdzone :) kolo tygodnia idzie ;) |
Hmm, pobieznie patrzac wydawalo mnie sie ze tylko do UK.
|
Szkoda, że compact flash taki drogi... :( a jestem w potrzebnie kupna 8/16GB do lustrzanki.
|
z mymemory
Kod:
Hama LCD Thermometer and Penholder |
Ilość załączników: 1
W ubiegłym tygodniu kupiłem sobie na mymemory dwugigową kość RAMu (SODIMM) - z dziesięcioprocentową wielkanocną zniżką wyszło 33 funciaki. :spoko:
EDIT: właśnie kilkanaście minut temu listonosz wrzucił mi tę kość do skrzynki pocztowej - oczywiście natychmiast zamontowana. :taktak: Listonosz wrzucił mi też płytę zakupioną w cdwow.ie - zdziwiłem się, skąd została wysłana. :wow: Załącznik 54574 |
Jakby ktoś znalazł ciekawe zniżki na karty compact flash to byłbym wdzięczny ;]
|
Lexar 8GB 233X Professional Compact Flash Card £29.99
Lexar 8GB 80X Premium II CompactFlash Card £17.99 te sa w miare napisz - jaka chcesz predkosc albo sam zajzyj na mymemory - sporo masz w przecenach potem tylko porownac z ebayem i juz wiesz wszystko ;) edit: albo taka zabawka - adapter SD do CF ;) http://www.mymemory.co.uk/Compact-Fl...h-Card-Adaptor |
A adaptery wolę się nie bawić :/ Zajrzę na mymemory :>
|
A więc stało się. Chcę zamówić 2x Lexar CF 8GB 233x i najprawdopodobniej padnie na mymemory :) Miał ktoś jakieś przykre doświadczenia z tym sklepem (wadliwy towar, opóźnienia etc)?
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:33. |