![]() |
1. Niemcy
2. Serbia 3. Remis |
1.niemcy
2.remis 3.slowenia |
Dzisiejsze mecze:
1. Holandia vs Dania 2. Japonia vs Kamerun 3. Włochy vs Paragwaj Moje typy: 1. 1 2. X 3. 1 |
Włochy - Paragwaj (1X2) X
Japonia - Kamerun (1X2) X Holandia - Dania (1X2) 1 |
Nie wiem jak Was, ale mnie strasznie denerwuje to ciagle buczenie na stadionach. Czy Murzyni nie potrafia czegos zaspiewac, podrzec mordy lub cos w ten gust? Nic tylko te ich trabki slychac.
|
Niestety nie tylko Ciebie. http://www.eurosport.pl/pilka-nozna/...79/story.shtml
Co gorsze, to nie tylko tambylcy używają tego shitu, nawet Europejczycy zaczęli. Cała atmosfera przez to siada. Nie ma normalnej wrzawy na stadionie, tradycyjnych westchnięć, jak ktoś przestrzeli, śpiewów itp. Porażka. Współczuję tym, którzy muszą tego słuchać na żywo :/ |
Cytat:
(ale serio - te trąby wydają hałas ok. 125 decybeli. To w ciągu kilku minut może trwale uszkodzić słuch, a w natężeniu kilkuset lub kilku tysięcy i przez kilkadziesiąt minut, to ja sobie nie wyobrażam..). |
|
Cytat:
|
Zorganizowali MŚ w dziczy, to i dzikie odglosy tubylcow mamy.
|
Ależ oni tam mają znacznie lepsze warunki do organizacji tego typu imprez niż Polska... Fakt, 20 km od miast zaczyna się prawdziwa Afryka, ale same miasta mają się doskonale.
|
No nie wiem czy tak doskonale sie maja. W TV pokazywali tamtejszych mieszkancow ostrzegajacych turystow przed zapuszczaniem sie w gorzej oswietlone uliczki. W zadnym wypadku odradzano spacery w pojedynke.
|
mam znajoma z RPA
opowiadala, ze na osiedla bialych wjechac mozna tylko i wylacznie na zaproszenie mieszkanca a straznicy dzwonia do zapraszajacego i sprawdzaja, czy na pewno jest autentyczne oczywiscie straz osiedlowa nosi ostra bron i uzywa jej w przypadku probu wejscia bez upowaznienia, osiedla otoczone sa murami na moje pytanie jak tam wyglada z praca uslyszalem, ze bialy zawsze znajdzie prace bez problemu |
Cytat:
|
Cytat:
O dziwo wyjątkowo mało doniesień jest tego typu, ale jak się wczytać, to różnego rodzaju napadów, kradzieży, rozbojów podczas tych mistrzostw było już bardzo dużo. Niestety. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 06:25. |