![]() |
Niemcy zagrali pięknie zespołowo bez nie potrzebnego indywidualizmu i wynik tego jest, Hiszpania męczyła się strasznie ale się udało, a mi luźne prawie 500 wpadło:D dziękuję
|
Wygląda na to że dzisiaj Holandia wygra z Urugwajem
|
Holandia 1: 0 Urugwaj
Edit: 1 : 1 Edit: 3 : 1 Edit: 3 : 2 |
2:3 ;p
|
Bardzo ciekawy mecz się z tego zrobił. Na końcu nie bardzo wierzyłem, że druga bramka Urugwaju cokolwiek zmieni, ale arbiter solidnie podkręcił atmosferę i ta tyraliera pod bramką Holandii zrobiła się naprawdę emocjonująca (chociaż bramkarz Urugwaju został na swojej połowie?) Koniec końców skończyło się jak miało się skończyć, ale dużo większym wysiłkiem zwycięzców niż przewidywano.
|
Przesada. Kibicowałem Holandii i już mnie krew zalewała, że trzymał ten mecz do 96 minuty. Choć do Irmatova zastrzeżeń nie mam. Więcej do "niezawodnych" liniowych. :/
|
Bo to wreszcie są mecze, w których wszyscy muszą (i chcą, w odróżnieniu od naszych) grać do końca.
Zauważyliscie, że 4 z pięciu tych bramek, to były słupki? W zasadzie wszystkie te bramki były piękne - może ich strzelcy nie zakładali słupków, ale ładnie to wyszło. |
ja się tam nie znam, ale sędzia był stronniczy jak cholera ...
|
A ja mam nadzieję, że szwaby po dupie dziś dostaną...
|
Zobaczymy wieczorem:)zakłady bukmacherów są wyrównane może remis:D:haha:
|
Jak Hiszpania będzie grać tak samo jak z Paragwajem, to Niemcy niestety wygrają. :/
Choć trza przyznać, że grają ładnie(szwaby). |
Ja sercem jestem z Hiszpanią, ale rozum podpowiada, że Niemcy mają więcej atutów. Ale co tam, serce górą ;)
|
Po Hiszpanii spodziewałem się czegoś lepszego.
Del Bosque mnie denerwuje. Skoro widzi, że Torres nie może się rozkręcić przez te parę meczy, to czemu nie wpuści tego Llorente? |
Cytat:
koniec OT Nimce (tzn. Ślązaki znów bramek nastrzelają) wygrają :P P.S. nikogo nie chcę obrazić :piwo: |
Za świeżej pamięci przytoczę (dosłownie to, co pogrubione) słowa komentatora: "zawodnicy mają świadomość siły, potencji przeciwników" - któraś tam już wpadka tego typu podczas tego meczu :sciana:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:28. |