![]() |
Ja dzisiaj liczę na zwycięstwo Słowaków z Holandią. Należy im się. Holandia nic wielkiego nie pokazała w fazie grupowej.
|
Cytat:
Wracając do tematu mistrzostw, Słowacy robili za kelnerów i nagle się obudzili, szkoda tylko, że kosztem Włochów. Pozostaje mi kibicować Argentynie i ewentualnie Anglii (ze względu, że grają z Niemcami). Hiszpania jest zbyt pewna siebie i pewnie będzie "grali jak nigdy, odpadli jak zawsze". |
Ja jak na razie dopinguję w sumie tylko Portugalii. Reszta gra lepiej lub gorzej (zwykle gorzej), a mecze są raczej przeciętne (żeby nie powiedzieć fatalne). Z kolei trochę też Portugalia zachowała się nie w porządku gnębiąc tak Koreańczyków, kiedy wiadomo było jakie może to mieć dla nich konsekwencje. Wiadomo, że każdy chce wygrać, ale też co innego zrobić to 2-3 do zera, a co innego 6. No ale grali dobrze i to im trzeba przyznać, a ja też muszę to przyznać Ronaldo. On naprawdę jest dobry, a w tym meczu zaprezentował się świetnie.
Dla mnie pierwszy finał tych mistrzostw jutro - Portugalia / Brazylia :) |
Kolejna dobra nowina:) i kolejny zespół pełen nadętych bufonów i w dodatku symulantów odpadł z mistrzostw!! :spoko::spoko::spoko:
|
Cytat:
|
italiańcy pakują walizki i jadą do domu po przegranej 0:3 ze słowacją :w00t:
|
Bosz... Francuzi tragedia... przegrywają 0:2 z RPA...
|
no cóż.. nie można mieć wszystkiego..
|
no, i ci dobrze grający jadą do domu :sciana:
|
Pierwszy dobry mecz podczas tych mistrzostw wczoraj w końcu był ;)
|
:haha::haha:Boskie
|
Ilość załączników: 1
wuwuzele już dawno temu fkurviały :sciana:
|
No proszę, trąbki ucichły podczas hymnów... Do tej pory zwyczajnie nie zwracałem na to uwagi, to dopiero teraz tak jest, czy od początku? Zdaje mi się, że gdzieś czytałem o zagłuszaniu nawet hymnów właśnie?
|
niech sedziuja goscie z krajow, ktorych nie ma na finalach a bedzie normalnie
bo poki co to juz mi sie odechcialo ogladac... |
Hehe, faworyci zawodzą póki co. Może być ciekawie :D
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:03. |