![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#91 |
dupa a nie
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.08.2004
![]() ![]() |
Żadko coś zaglądam ostatnio,
Widzę że do władzy kupa chętnych, ![]() Fakt, forum spore i jest co dzielić i żadzić. Wazelina jest nie w miom stylu, ale tak do przyszłych (niedoszłych) modów Przyglądnijcie się wnikliwie pracy IdeJ i Robsa jak dla mnie super goście. w/g mnie to są moderatorzy przez duże M.
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#92 | |
Czepek - od czepiania sie
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
Cytat:
jego uprawnienia pozwalaja mu zakladac dyskusje, pisac odpowiedzi, umieszczac zalaczniki i edytowac jego wlasne posty - czyli to co moze zrobic kazdy user forum ale tak na serio to widze zostalem juz zdemaskowany ![]() sprawa wyglada tak: wzialem sobie obrazek moderator.gif i troszke poprzycinalem i poprzestawialem w photoshopie, dokleilem do avatara na gorze i... zostalem DOMatorem bez kombinowania z oryginalnym fontem i kolorami widze, ze podstep sie udal i kilku userow sie nabralo ![]() mam nadzieje, ze nie naruszam przez to regulaminu forum ani jakichs ogolnie przyjetych norm obyczajowych ![]() kazdy chce na swoj sposob byc oryginalny wiec fajnie, ze sie wyrozniam ![]() w sumie, owszem, lubie posiedziec w DOMciu, ale bez przesady pozdrawiam serdecznie
![]() |
![]() |
#93 | |
Banned
Data rejestracji: 29.03.2004
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() Pozdrowienia dla nich! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Team Member
![]() Data rejestracji: 14.05.2002
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#97 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mod ukryty czy nie - to mi powiewa
jako chyba jeden z niewielu nie nazekalem na modowanie Sida (ktorego od tamtych czasow cenie) najwazniejsze - jawnosc decyzji bo niektore kludy itp budzily emocje niepotrzebnie (a nawet byly oparte na blednych przeslankach i jakos sie nikt nie przyznawal) |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
weźcie memorando na moda zobaczycie że od czasów sida the rata nie bylo lepszego a memorando będzie najlepszym moderatorem pomimo niechlubnej przeszłości
![]()
![]() |
#99 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
jeśli moderator nie ma zamiaru zmieniać status quo to nada się prawie każdy user, po prostu PRAWIE każdy, bo są jednak pewne wyjątki
![]() jeśli chciałby to forum wyciągnąć z dołu w który wpadło i wpada coraz szybciej - to niestety nie widzę kandydata... bo ci którzy by mogli coś zrobić.. sobie darowali i jakoś ich nie widać ktoś inny opisał gdzieś wyżej/niżej na liście tematów, postrzeganie forum przez userów 'anonimowych' - to zgroza i ból, bo to, że tak jest to wiadomo, ale jeśli ktoś już to pisze... wszsytkie chowania znaczków, kolorków [ostantia rzecz z mojego stylu jaka się zachowała] to nic.. w żaden sposób nie zmieni to kierunku zmian forum - w stronę radosnego forum na każdy temat..
![]() |
![]() |
#100 | |
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#101 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
moje zmiany posuwałbym userów marki memorando i z czerwonymi znaczkami, po drugie moder niepowinien być userem, zero dywagacji ktoś coś niena temat pisze punkt karny zbierze 10 ich ban na 10 dni zbierze ich 20 wypad z forum
![]() ![]()
![]() |
#102 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Ukrycij modowie no ciekawy pomysl ale co to da jak brak organizacji i tak w koncu ktos komus wejdzie na odcisk i zacznie sie na nowo a co do tego co mowi @czolgista zgodze sie z nim tez
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez legion : 22.03.2005 o godz. 10:59 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Nikoniarz
Data rejestracji: 26.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |||||||||||
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Chyba ja powinienem się wypowiedzieć tak na koniec.
Można przyjąć wersję, że to przeze mnie Andrzej został moderatorem i razem z Thanatosem ustliliśmy, że jest jak najbardziej odpowiednią osobą (już dawno podczas osatnich wielkich ruchów chciałem by to on właśnie nim został). Decyzję podjęliśmy owszem odgórnie ale tak uważam jest najlepiej ponieważ moderatorem powinna zostać osoba, która w/g administracji się do tego nadaje, a niekoniecznie jest tak widziana przez użytkowników (chociaż popularność i szacunek wśród pozostałych użytkowników jest też bardzo ważna). Andrzej ma wszystkie te cechy, które pozwalają sądzić a nawet więcej być pewnym, że świetnie spisze się w tej funkcji. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mam nadzieję, że wszystko już jest jasne. A poza tym wiosna ludzie wiosna ![]() PS. musiałem wyciąć buźki z cytatów bo nie wpuszczało posta więc nie stresować się, że coś źle zrozumiałem ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |