![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Off topic Forum poświęcone wszelkim innym tematom. |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#121 |
αρχή
Data rejestracji: 16.06.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
no cóż...
![]() niektórzy po prostu nie zrozumieli, o co w tej dyskusji chodzi... |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#122 |
8 Samuraj
Data rejestracji: 23.03.2004
![]() |
Tak czytam te dzisiejsze tematy i wydaje mi sie że zanosi sie na jakąś rewolucję, oby na lepsze.
A co do wyboru andrzejja na moda to mysle że właśnie to był bardzo dobry wybór (bez wazeliniarstwa ![]() bo przyda sie tutaj ktoś spokojny i zrównoważony, ktorego nie ponoszą emocje i który jak bedzie potrzeba ochłodzi niektore gorące glowy na tym forum. |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Taki "stary" bywalec i nie wie
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
-=| GodFather |=-
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() I nie ma tam takiej opcji ![]() Ale dzieki @Gallus za wyjasnienie sprawy ![]() Ostatnio zmieniany przez czero : 22.03.2005 o godz. 18:42 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 | |
.::MaNNErS:SuCk::.
Data rejestracji: 25.02.2004
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#126 |
Niezarejestrowany
Data rejestracji: 16.04.2002
![]() |
ja tez za bardzo nie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 | |
HDmaniak
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.10.2002
Cytat:
![]() pozdro ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 | ||
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#129 | ||
the one
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 08.12.2002
Cytat:
![]() ![]() A rezygnować już nie zamierzam, w końcu nie po to tym modem zostałem ![]() Cytat:
Jak napisałem poprzednio, ja nie chciałem być rozpoznawany jako Moderator forum. Z chęcią działałbym w tle, niewyróżniając się w żaden sposób spośród innych osób. Bo jak pierwszy raz zobaczyłem ten dodatkowy napis nad avatarem odniosłem wrażenie, że z nim nie będę już postrzegany jako zwykły użytkownik forum, tak jak do tej pory. I tu prawdopodobnie się nie myliłem, a szkoda. Modem zostałem po to, żeby móc od czasu do czasu coś zrobić. Coś według mnie z korzyścią dla forum, do czego potrzebne byłyby mi dodatkowe uprawnienia. Na pewno nie po to, żeby mieć tą świadomośc bycia moderatorem czy tym bardziej móc się tym chwalić. To nie o to chodzi. Dla mnie jest to w pewien sposób podobne do polityki. Na przykład stanowisko prezydenta. Nie było jeszcze takiej osoby, która miałaby jakąś wizję, pewien cel, który chciałaby osiągnąć, a na stanowisko prezydenta kandydowała w celu uzyskania uprawnień, które by jej do umożliwiły. Wszyscy jakoś najpierw pchali się na stanowisko po to, żeby zostać.. no ba - Prezydentem! A przecież to nie o to chodzi.. Pytając taką osobę, dlaczego kandyduje prawdopodobnie usłyszelibyśmy odpowiedź: No jak to, chcę uczynić ten kraj lepszym. Ale jeśli tak, to po co jej stanowisko Prezydenta? Niech wyjdzie na ulicę i pozbiera trochę papierków. Też sprawi, że Polska będzie lepsza... Jeżeli kandyduje na stanowisko to aby w ten sposób zrealizować jakiś cel. I to nie cel uzyskania danego urzędu. Na pewno nie. To takie dość odległe rozważania, ale tego typu myśli przychodziły mi do głowy, kiedy czytałem niektóre kolejne wypowiedzi. Oczywiście niech nikt nie odniesie wrażenia, że porównuję stanowisko Moda do Prezydenta (bo i pewnie tacy się trafią ![]() ps: I dziękuję wszystkim za słowa poparcia.
![]() |
![]() |
#130 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
andrzejj9, powodzenia
![]()
![]() Ostatnio zmieniany przez mallow : 22.03.2005 o godz. 22:18 |
![]() |
![]() |
![]() |
#131 | |
Kodex 3 - Wyrok Zapadł
Data rejestracji: 02.01.2004
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
Napisany przez VIZZARD Eksperymentalnie mógłby być np. jeden MOD z miesięczną kadencją Wybierany danego dnia miesiąca w głosowaniu przez zwykłych użtytkowników Wtedy można by sprawdzić kto się nadaje Zresztą to i tak zależałoby od samych userów Jako dział testowy proponuję Śmietnik Cytat:
Ja to tak tylko do śmichu ![]() Po prostu w tym wątku to już nie wiem o co chodzi ![]() Czy tak naprawdę niektórzy mają tak silną potrzebę zostania MODem? Ja to traktuję jako wątek o dywagacjach Bo wiadomo, że pewne sprawy są poza zasięgiem zwykłych userów ![]() Dlaczego? Ano dlatego przykładowo Że daj palec - a zaraz ręki nie będziesz miał ![]() ![]() BTW A to że andrzejj9 został MODem Dla mnie osobiście niczego nie zmienia ![]() Po prostu transparent nad kulką ![]() ![]()
![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez VIZZARD : 23.03.2005 o godz. 09:15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#132 |
XII
Data rejestracji: 02.06.2004
![]() ![]() ![]() |
no modem zostac kazdy moze trzeba byc zimnym jak sopel lodu bez nerwow ale czy na forum sa jakies okreslone zasady dzialania moderatorow
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|