![]() |
Cytat:
|
I tak zadna platforma nie da satysfakcji ciagle powtorki w Canale+ i HBO itp. az do znudzenia szkoda kasy moim zdaniem :D
|
ja bym wybrał cyfre+ (głównie dla Canal+ i HBO)
|
Cytat:
11 kanalow w HD + 2 platne czyli 13 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
co do dekodera to nie trzeba brać od nich, lepiej swój ( chodzi o c+ ) |
a nbox recorder to na czym jest?
tak, na linuxie! :rotfl: |
multiroom w n nie b***281;dzie w cenie 1 abonamentu.
|
Tak jak napisal @Legion. Polecam Dreamboxa lub dboxa. Tunerki na LINUXie z duzymi mozliwosciami. Karte wziasc z C+ najtanszy abonament 19zl czy iles ... i podbic sobie na FULL OPCJE :>
|
Dokladnego linka nie mam, informacje taka uzyskalem od swojego "opiekuna" n-ki (tj. nie mojego tylko firmy w ktorej pracuje). Ma to zostac wprowadzone po nowym roku prawdopodobnie. Zaplacisz tylko za wypozyczenie kolejnego tunera. Na kazdym bedizesz mogl ogladac co innego krozystajac tylk oz jednej anteny. Ceny - jeszcze nie znane.
|
Cytat:
Nigdzie nie mogę tego znaleźć. |
@Kris - po nowym roku wchodzi usluga Multiroom. Kilka tunerow, jeden abonament, kazdy oglada co chce.
CO do HBO - jeszce nie ma w n, ma rowniez byc po nowym roku. Polecam tak jak chlopaki - kieruj sie oferta programowa. Pod tym wzgledem n jest chyba najlepszy bo nie musze placic za to co mi niepotrzebne (np. sport czy jakies popularnonaukowe kanaly na ktorych w kolko leci to samo tylko dlatego ze jest w "ejcz di") a wybrac tylko to co chce ogladac (np. Hyper na ktorym leca anime czy Cartoon Netowrk, ktory kablowka zabrala mi jakies 5 lat temu i mam uraz ;-)). |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 10:13. |