![]() |
ja uwielbiam wiosnę. Byle by była piękna i słoneczna
|
Chyba czas wyciągnąć temat. W kalendarzu zima, a w pogodzie jakby wiosna. Przyroda na razie podchodzi nieufnie i jakby czeka co to będzie. No właśnie, co to będzie? :hmm:
|
Nie ma co się zastanawiać , oby wiosna dała radę.
Zimy nikt nie lubi, w szczególności przy obecnych cenach gazu i innych paliw .. |
Jeden taki tu, chyba Dark, lubi. Może nie płaci za energię :D
Sklepikarze powyłączali ogrzewanie na gaz i powstawiali piecyki na butle i powyciągali kożuchy z szaf. Pewnie nie tylko oni. Pierwsze rachunki w nowych cenach dostali zabójcze. |
Nie chcesz wiedzieć jaki rachunek dostałem za dwa miesiące ogrzewania hali k***a , tydzień temu podwyżka prądu poprawili ..
|
Wczoraj spadło 4 cm śniegu. Wiosna pełną gębą. :szczerb:
|
Ktoś coś wie ? Kiedy wiosna zawita na dobre, moze u kogoś zimuje to proszę ja wypuścić łaskawie .
|
Słyszałem dziś skowronki. One wiedzą lepiej niż my :spoko:
|
U mnie już się trochę obudziły, ale chwilowo odpuściły. Na razie -6...
|
W poniedziałek słyszałem, że bociany lecą do Polski.
|
Już tydzień temu pisali, że gdzieś przyleciały. Straceńcy.
U mnie teraz pokazuje -3,3 |
Cytat:
Teraz wszystko pouciekało bo się włodarzom zachciało rewitalizacji terenu. Jeszcze ponad dwa lata będą dyndrolic ciężkim sprzętem. Ehh wiosno napieraj ,chce rano słońce i plus 10C |
W tivicolor tak zapowiadali, że tak będzie. Tylko najbliższe noce jeszcze zimne, poniżej zera.
|
Cytat:
Doszło do -9, a teraz już ma być wiosna. To znaczy po weekendzie. Albo najpóźniej w przyszłym tygodniu (lub za dwa) :P |
Przyszła wiosna. Deszcz jakby odrobinę cieplejszy. :sciana:
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:54. |