![]() |
Mój staruszek-Civic ledwo zipie odpalając na gazie przy pogodzie jak dzisiaj :-(.
Trzeba go chyba pokarmić benzynką. Biedne samochody. Biedny ja, nie lubię zimy. |
Cytat:
|
Wg notowań kierowców dużo jeżdżących (m.in. tirami) lotos ma lepsze paliwa od orlenu, i benzyny i ON.
Nie bój się ruskiej ropy, w rodzinie i znajomi jeździmy na niej już ładnych parę lat i jest OK. Przede wszystkim brak problemów zimą. Ruskie na naszych przejściówkach zamarzliby już jesienią. |
Ja tylko dodam, że nareszcie zima! Może nie taka przez duże Z, ale jednak. Czuć, że nadchodzi. Czuć ten przyjemny mróz, ten zimny zapach kurzu na dworze. ;p Wcześnie zapada zmrok, hołota chowa się po domach. Cisza i spokój. Przybywaj!
;] |
I w samym dresiku nie da się chodzić. :'(
:mruga: |
W dresiku to chodzą dresiarze-a porządni ludzie to poruszają się biegiem :taktak: i po kiego grzyba tak rano wstałeś ((
|
Ktoś musi pilnować forum gdy zboczone mody śpią.
Poza tym jest poniedziałek. |
Nie lubię poniedziałku :nie: dobrze że te zboki śpią-zaraz pisały by tu pierdoły :taktak: a tak cisza i spokój :fiu:
|
Cytat:
A jeździł ktoś na Statoil Diesel Gold? |
e tam macie problemy, po prostu zamiast lać biedronkowy olej rzepakowy, teraz trzeba dodać biedronkowy olej słonecznikowy i trochę żołądkowej... i ruszy ...zresztą nie mam tych problemów, mam benzyniaka
|
Odezwał się benzyniok. :cisza: Oj Ty zły człowieku. :bicz:
|
My tez chcemy sobie pogadac o odpalaniu aut zima:hahaha:, bo nie znamy tych problemow;)
|
Mam już bardzo marny akumulator, ale na Lukoilu tankuję i zapala od razu.
Rozmawiałem z panną przy kasie i się zaklinała, że mają orlenowski ON i zawsze taki mieli... Ciekawe czemu inaczej pachnie? :hmm: |
miniak odpala, tylko czasem klamki przymarzają ;)
jeżdżę na 95 z petrochemii |
Jak ci klamki na dobre przymarzną, to na pewno nie odpalisz
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 23:05. |